Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.174
А ако не жели да буде пронађена?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ako je tako onda je sebična, a pita se i nas nešto, ona je dio ovog našeg kolektiva i moramo je pronaći!А ако не жели да буде пронађена?
S manjim ili većim, ko da te voli više, ova dvojca što su za sapunjare ili ja?Ne. Rođena sam takva.![]()
Taman sam uigran u ronjenju, može.rifer ti zaveži kamen od 500 kila oko noge i pretraži okean
Biće potreban reizbor vođe kafanskog svijeta.ako je tako onda je sebična, a pita se i nas nešto, ona je dio ovog našeg kolektiva i moramo je pronaći!

Šta ti pada na pamet?! Mi smo kao one komšinice što su ljubomorne jedna na drugu, pa se svađaju, mire i tako u krug.nebi se kladio u to da je tu nisi i otela. u zadnje vreme ste baš puvale jedna na drugu

Najedi se dobro, onda malo na sunce i tako sit i vruć skoči u more.Uuuu, vruća špic rebra, bolja od damskih sisa .
umišljašKako me juče naljutiše Simo, Karađorđe i Garfo.
Prijetili mi da će me trajno banirati. Provocirali s pjesmom Paranoja. To su mi radili i na drugom forumu. Na kraju sam i bila banirana trajno.
Zvala sam Tab-a u pomoć, ali zaspao.
Zapamtiće me. Razrađujem plan i taktiku.
Ne umišljam. Banda je to.umišljaš
Pitaću ga. Ne vjerujem ti ništa.života mi je jednom rekao
čini mi se da lapsi ima temperaturu
trebalo bi joj izmjeriti
Pitao bih gde radim to sto izmisljas da radim, ali shvati da si ti samo...A ne da plačeš tu ko seka persa
...onaj koji gura nekoga u nekakve grupe, "kalupe" prema kojima ima "misljenje"...Treba biti za nesto?
Šizzif ne može da unista ni nesto nacrtano na listu papira, a kamoli nesto drugo.kako ti neki Šizif uništava
Zali Bože takve kafane...Ne diraj ga! On je ikona kafane.
Ne mogu u more, ali mogu u Dunav ili Savu.Najedi se dobro, onda malo na sunce i tako sit i vruć skoči u more.

Znači nije rekao!časna reč

sistemski ne mogu da se daju dve kazne za isti postZamisli da me je Straks ponovo banovao za istu poruku od Kapetana!!!
Je li može dva puta ban za istu poruku? I to nije uvreda, nego činjenica.
Meni nema šta se ne govori, čak prijeti.
Prijavi da mi se prijeti ubistvom neki dan i niko ne reaguje!
Kome da se žalim? Ivan mrtvo more. Tab radi samo 2 dana sedmično.
@tab503
@Ivan
Navodno mu ženu uvrijedila prije 2-3 mjeseca!!!sistemski ne mogu da se daju dve kazne za isti post
Ne dosađuj čovjeku bez veze!