Стари пароброд
Сањар луталица
- Poruka
- 7.054
Ето видиш!A sta predstavljam ja
Niko mene nista ne pita![]()
А ја кад сам ти причао да те оговара иза леђа, ниси ми веровала?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ето видиш!A sta predstavljam ja

Na cijoj si ti straniЕто видиш!
А ја кад сам ти причао да те оговара иза леђа, ниси ми веровала?![]()

Увек на твојој.Na cijoj si ti strani![]()

)

Лаку ноћ, али прво да кажеш кога ћеш да сањаш.Reci Zivoti da sam otisla da spavam (ako se slucajno vidite naravno)
Pokusava da bude pristojan pdf/u gde smo mi nastradali
Laku noc Kutijo![]()

A sta predstavljam ja
Лаку ноћ, али прво да кажеш кога ћеш да сањаш.![]()
Ако не каже, онда се зна.Neće kaže.
Ја знам, али нећу кажем...Ne znam ja...
Uredno postuje tamo na muzickom humorubas tamo gde su nama pobrisali poruke onomad.
Pokusali smo da budemo duhoviti na forumu Humor. Nismo uspeliKakav to zulum bio tamo?

Pokusali smo da budemo duhoviti na forumu Humor. Nismo uspeli![]()

Al ne znam da sam ja bio tamo, bežim od tog krsta humora ko od kuge.

Видећеш ускороGde ti ode nota Kutijo![]()

Ма погрешно скренули, па залутали... Хтели смо само да питамо за пут, али нису нас најбоље разумелиAl ne znam da sam ja bio tamo, bežim od tog krsta humora ko od kuge.

Ne secam se tacno o cemu smo pricali da tako grdno nastradamoМа погрешно скренули, па залутали... Хтели смо само да питамо за пут, али нису нас најбоље разумели![]()

Ko kaze da si bio
Pitaj Kutiju kako je, pa idi ako smes![]()
Opet si nesto rasejanPa ti reče da sam tamo...prvo sam mislio,,, pa sam onda mislio... na kraju mi ništa nije jasno... ma ti si jedna tica zezalica.

Скривећки си се ушуњавао, признајPa ti reče da sam tamo...prvo sam mislio,,, pa sam onda mislio... na kraju mi ništa nije jasno... ma ti si jedna tica zezalica.

Necemo ga vise spasavati robije neka znaСкривећки си се ушуњавао, признај![]()

Mrski taoc je utek’o. Nemamo vise taktikuUšunjavećki se skrivao.

Даћемо му постер Ане Брнабић да сакрије кад буде копао тунелNecemo ga vise spasavati robije neka zna![]()