Majstor Života
Veoma poznat
- Poruka
- 11.823
nepiše se takoj poštowana žaklina nego podsmewaš*

žiwota
nepotsmewam
to nepostoi..lupaš..
postoi, na brdovitom balkonu, u zemlji se ljaka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nepiše se takoj poštowana žaklina nego podsmewaš*

to nepostoi..lupaš..
pardon,žarko,znam da je nešta na ž
žiwota
nepotsmewam
postoi, na brdovitom balkonu, u zemlji se ljaka.![]()

Od danas si ti moj naj bolji prijatelj![]()
пише се најбољи
...сркк
Opomena da pokloni tičici psića.![]()

Jest ovaj dosadan, a vi pustite ga iz zatvora, dobro se vratio...pardon,žarko,znam da je nešta na ž
ne podsmevam*
postoji*
balkanu*
seljaka*
idem da spawam
![]()

čuo je da se ovde nudi kremkita pa došao po svoj deo, nedirajgaJest ovaj dosadan, a vi pustite ga iz zatvora, dobro se vratio...
Meni ide na nerve!![]()
Jbg šta da ti radim,oči gledno si u manjini,viš da me wolu ljudi mahomJest ovaj dosadan, a vi pustite ga iz zatvora, dobro se vratio...
Meni ide na nerve!![]()

piše se muhom. Ima ona C muha muhaJbg šta da ti radim,oči gledno si u manjini,viš da me wolu ljudi mahom
![]()
Ja te ne volim! Tačka.Jbg šta da ti radim,oči gledno si u manjini,viš da me wolu ljudi mahom
![]()
Ja sam na dijeti, pa ti uzmi dvije.čuo je da se ovde nudi kremkita pa došao po svoj deo, nedirajga

Nepiše nelupaj,nego ajde da mi promeniš pelenice a predhodno me pres wučeš,opet cam ce ukakijopiše se muhom. Ima ona C muha muha
Voliš i to naj wišlje od swih nefoliraj se lupsiJa te ne volim! Tačka.
Nepiše nelupaj,nego ajde da mi promeniš pelenice a predhodno me pres wučeš,opet cam ce ukakijo
Voliš i to naj wišlje od swih nefoliraj se lupsi

poliži nemoraš da menjašNepiše nelupaj,nego ajde da mi promeniš pelenice a predhodno me pres wučeš,opet cam ce ukakijo
Voliš i to naj wišlje od swih nefoliraj se lupsi
Slobodno joj napiši da ni nju niko ne voli.Jbg šta da ti radim,oči gledno si u manjini,viš da me wolu ljudi mahom
![]()
Šta nisi shvatila, da je karabatko ponuđen ili da ti nisi?Ja sam na dijeti, pa ti uzmi dvije.![]()
Neću,moraš TI da poližeš,ko prošli putpoliži nemoraš da menjaš
Neću jel to oči gledno nie istina,očito je voli..baš baš puno ljoodiSlobodno joj napiši da ni nju niko ne voli.

prijatnoNeću,moraš TI da poližeš,ko prošli put
Neću jel to oči gledno nie istina,očito je voli..baš baš puno ljoodi
![]()
Oči gledno nisi svoj.Neću jel to oči gledno nie istina,očito je voli..baš baš puno ljoodi
![]()
Hvala izwolteprijatno
JesamOči gledno nisi svoj.