Демократска Странка и тадић- Највеће зло у Србији

Da li se slažete


  • Ukupno glasova
    49
  • Anketa je zatvorena .

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
Пре неколико месеци написао сам текст, ако се ико сећа о томе да ће ДС да уништи Србију ради останка на власти. Сада ћу само подсетити на неке делове тог текста.

Наиме ово што се данас ради ово одвајање Војводине које тече по плану и програму за школску 1941/42, издања министарства просвете 3. рајха, само је осликана зла намера и неспособност Демократске странке и Бориса тадића.

Наиме, Демократска странке је попут канцера зашла у све поре овог друштва у све поре државе и државне администрације.
Свима нам је јасно да се одлуке не доносе у парламенту него на седници централе Демократске атранке и коалиције ЗЕС.
Ради се- како је у свом интервјуу чак и Јошка Броз, унук ЈБ Тита рекао
"Сви ови, који су данас на власти, су комунисти из оног времена, али онај реп комуниста, све оно најгоре – који нигде нису могли"
Саветујем да прочитате, горе је линк.

Лично нема разлога да сумњам у речи Титовог унука, човека који верује у комунизам и лик и дело свог деде- ако и он каже да је на власти онај подрепак- ја му 100% верујем.

Демократска странка на власт је дошла захваљујући Војиславу Коштуници. Он их је довао. могао је да нас гледа у очи.
ДС је постала држава за себе.
- Први злочин демократа је било уништење институција истварање комуњарске структуре у којој се на седници комитета одлучује све, а парламент служи само за захебацију и масовно дириговано гласање.
Као у доба - не комунизма, него оног комуњарства осамдесетих година где су владали Шојићи и Курчубићи, одлука се доноси договором у канцеларији секретара КП, а онда се посланицима каже за шта ће да гласају.
Само у комуњарском систему имбецилни премијер може да каже да је са сексуалним задовољством прихватио све што се од њега тражило.

Дакле не постоји Србија,
Схватите Србиај је смртно рањена 5 октобра 2000 године а умрла 28 јуна 2001 године.
нема. Крај. Ко се заноси Српством улудо се заноси. нема, крај, фајронт- ко то није схватио тај је луд. Никакви избори без неке макљаже ове неће отерати са власти.
Своју улогу су одиграје и вајне "СрБске патриЈотске" партије, али отом потом. Лагале су о Српству а тајно сарађивале са Демократама.

Но да се вратимо Демократској странци.

- Други злочин Демократске странке је жеља да се по сваку цену остане на власти.
нема ствари коеј нису спремни да ураде.
зашто?
ДС је ПОСТАЛА ДРЖАВА. Уништили су органе власти управе и деморкатије и заменили их локалним огранцима ДС-а. Ево моје тезе.

- СРБИЈА МОРА БИТИ УНИШТЕНА. ЈЕР ЈЕ ДЕМОКРАТСКА СТРАНКА ПОСТАЛА ДРЖАВА ЗА СЕБЕ, А АКО СРБИАЈ ПРЕЖИВИ,
- ТО ЗНАЧИ ПРОПАСТ ДЕМОРКАТСКЕ СТРАНКЕ, АКО ПАДНУ СА ВЛАСТИ НЕСТАЋЕ ЗАУВЕК!
- СТОГА СРБИЈА МОРА ДА УМРЕ КАКО БИ ПРЕЖИВЕЛА ДЕМОКРАСТКА СТРАНКА!


Сама Демократска странка састоји се од оног комуњарског шљама које је Слоба истерао 8 седницом. То сви знамо. Е, то је багра аутономашка.
Крију се иза бедног и смешног Чанка, а сви знамо да Чанак има 3% популарности у Војводини.
Главни део Странке није Борис Тадић ЈОК!
Борис Тадић је пајац иза кога стоје праве газде, Пајтић и компанија!

Бота је само позер који даје "људски лик" монструму који се зове "демократска странка", док су раве газде НЕ У БЕОГРАДУ- него у Новом Саду.
А план је ејдноставн. Издвојићче Војводину, а онда ће да оставе ДС и тадића да падну у Београду- они су заузели најразвијенији део Србије, а Демократе у Београду ће бити остављене на милист и немилост неким будућим револуционарима.

Сама ДС се састоји из два дела- потпуно одвојена као две партије:
- Војвођански део, главни део и база Демократа где је Пајтић Бог и батина
- Београдски део који скужи само као "Амбасада Впјводине" и где Тадић глуми предсеника ДС и Србије.

НИЈЕДАН ПРЕДЛОГ ЗАКОНА НЕЋЕ ПРОЋИ АКО ПАЈТИЋ НЕ ОДОБРИ
Дакле јасно је.

Или ће нестати Демократска Странка или ће нестати Србија.....
 
Схватите Србиај је смртно рањена 5 октобра 2000 године а умрла 28 јуна 2001 године.

Сама Демократска странка састоји се од оног комуњарског шљама које је Слоба истерао 8 седницом. То сви знамо. Е, то је багра аутономашка.

:lol::lol::lol:
 
Evo sta o DS, tacnije njenom lideru pise profesor univerziteta Sorbona, dr. Krstan Kovjenic

Већ данима ми се овде постављају питања у вези са Борисом Тадићем – ФРАНЦЕТИЋЕМ. Они који нису прочитали ништа више од Буквара нека се убудуће замисле пре него било шта напишу јер ја сам озбиљан човек и увек и свагда своје тврдње заснивам на необоривим доказима. Који је мој доказ у вези са БТФ можете да се сами уверите ако прочитате ово што сада публикујем. Молим модератора овог форума да ово не брише јер Срби у Србији треба да знају ко је, какав је и чије је „њихов” председник.

Ево шта каже прим. др. Лаловић

***************************************************************************
Moj pok. kolega Jovan Raskovic jednom je rekao da su „Srbi lud narod”. Umnogome je bio u pravu. Srbi su naime jedini narod koji je operisan od realnosti (možda zato Tomislav Nikolic ima slogan: Realno). Pogledajmo cinjenice:

1. Boris Tadic je bio jedno vrijeme i moj pacijent (uglavnom ga je lijecila majka Nevenka, koja je takođe psihijatar). Boris ima naglasene psihopatske osobine, karakterno je deformisana licnost, hereditarno opterecen. Da ne ulazim u dublju medicinsku analizu i genezu Borisovog mentalnog poremecaja (još kao student zloupotrebljavao je alkohol i droge), uglavnom, njemu je bila prepisana, za to vrijeme izuzetno dobra terapija: akineton 2X1, moditen 2X1, prazine 3X1, tako da je bolest jedno vrijeme bila pod kontrolom

2. Boris Tadic tuce svoju ženu. 99% psihopata i agresivnih shizofrenicara to radi, i to nije nikakvo iznenadjenje s medicinskog gledista. To se apsolutno nije moglo zatajiti jer postoje brojni svjedoci.

3. Boris Tadic je rekosmo hereditarno opterecen. S jedne strane jak ustaški uticaj majke (Nevenka roj. Francetic, u bliskom srodstvu sa Jurom Franceticem, vodjom hrvatske crne ustaške legije, znaci najkrvolocnijem među ustašama). S druge strane submisivan otac, takođe hereditarno opterecen, pola Jevrej, pola Srbin, raspolucena licnost, ili kako se to danas modernije kaže: hrišćanski cionista.

4. Boris Tadic je preko vatikansko-cionistickih veza svojih roditelja zavrbovan da radi za americki ciu. Razlog zašto to nije uradjeno mnogo ranije je Borisova mentalna bolest kojom je naročito bila pogodjena njegova majka Nevenka, psihijatar.

5. Boris Tadic unistio je sve od oruzja Vojske Jugoslavije, do čega se mogao docepati. Prakticno njegovi radni dani kao ministra bili su posveceni iskljucivo unistenju oruzja, pogotovo raketa tipa Strela kojima su se nasi generali uspjesno odupirali napadima Nato-a (Nato je morao da napada sa visina većih od 15km zbog toga). Kad nije unistavao oruzje Boris je ili jeo, ili spavao (ili tukao ženu Veselinku)

6. Po svom izdajnickom mentalitetu (direktna posljedica karakterne deformacije koja se javlja kod svakog dusevnog bolesnika) Tadic nadmasuje 10-ostruko svog bivšeg mentora Zorana Djindjica. Ja kao psihijatar mogu da vam kažem da je Boris Tadic covjek spreman na sve. Ja bih čak isao dotle da kažem, tacnije tvrdim:

što se tiče mentalnog sklopa, između Jure Francetica i Borisa Tadica NEMA APSOLUTNO NIKAKVE RAZLIK
E

prim. dr. Lalovic

:super::super::super::super:

opa ovo je vec strucno misljenje ,a krajnja dijagnoza nam sve govori sa strucnog medicinskog ugla, o kakvom se ustvari satrapu radi :rtfm:
 
Србија је на прагу у најмању руку тихе револуције као оне 1987 године када су корумпирани политичари разједали СФРЈ и када је Слоба дошао на власт.
такви политичари попут Шајтића, Костреша и Тадића довели су Слобу на власт- макар ви волели или мрзели Слобу.

ДС је неспособна да се реформише и једино моће да нестане потпуним сломом власти.
 
Србија је на прагу у најмању руку тихе револуције као оне 1987 године када су корумпирани политичари разједали СФРЈ и када је Слоба дошао на власт.
такви политичари попут Шајтића, Костреша и Тадића довели су Слобу на власт- макар ви волели или мрзели Слобу.

ДС је неспособна да се реформише и једино моће да нестане потпуним сломом власти.

a soljisti se reformisali,nema gde vise da se reformisu,finansijeri su im nestrpljivi da dodju do vlasti ali slabo im nesto uspeva
 
Сад пазите шта каже чак унук Јосипа Броза о овој власти, дакле чак и он, (извод из интервјуа)
– Да би се владало, као данас, они младе кадрове едукују да буду противници своје земље. Укинули су радне акције, сва дружења младих, укинули су игранке и све оно где су се млади састајали. Радне акције нису биле због тога да би млади радили, већ да би се дружили. Довели смо данас младе у ситуацију да су они постали робови компјутера. Направили смо раслојавање у друштву, онај који има кола може да иде са сваком девојком, а онај који нема кола слободан је јер га девојке неће. Натерали смо младе да базају ноћу по кафанама и они тако никако не могу стећи радне навике. Њима не треба омладина која хоће да ради, већ им треба она која неће да ради да им сутра неко не би приговорио да они нису створили услове омладини да ради.
 
Jeste,trenutno je najvece zlo...zlo bez konkurencije !


voldemort-poster.jpg



Mnogo gledas Harry Potter filmove.:zper:
 

Back
Top