Robinzon Kruso
Zainteresovan član
- Poruka
- 301
Sve u zivotu treba probati, neustrucavati se pred svojim partnerom masturbirati, oral, anal, public sex i menjati partnere naravno kada je za to vreme jer tako postajemo iskusniji i znamo sta hocemo od ziovota i svoje prinicipe i karakter mozemo prilagoditi osobi koju volimo i koju smo u tom putesestviju nasli. Toliko smo se trudili i radili na toj ljubavi i onda varamo supruga/zenu, sta se to desava u mozgovima mnogih ljudi sirom sveta pa i na nasim prostorima, gde je tu moral, ljubav, postovanje, razumevanje.
Ja(je) ga volim ali sam (je)ga prevarila(o)....doslo mi...hocu da probam nesto novo itd. Ludo burazeru zar nee.....
Izvini te ako sam dosadan ali za rad boljeg drustva i za rad nase dece i buducnosti covecanstva napisah ovu temu a vi kako vam volja... 8)
Ja(je) ga volim ali sam (je)ga prevarila(o)....doslo mi...hocu da probam nesto novo itd. Ludo burazeru zar nee.....
Izvini te ako sam dosadan ali za rad boljeg drustva i za rad nase dece i buducnosti covecanstva napisah ovu temu a vi kako vam volja... 8)