Demokratija u EU ne postoji: Odbijena kandidatura Kalinu Djordjeskuu

Nisi u pravu, upravo da bi se očuvale demokratske vrednosti, mora da postoji borba protiv stranog uticaja.

Jasno je da je čovek ruska marioneta i stvarno bi bilo neozbiljno i sramotno za Evropu da dozvoli takvo mešanje.
1- Po cemu jasno?
2- Strani uticaj je i smena asada , smena sadama, gadafija - to je ok?
Postavljanje vlad koja im obeca poslusnost?
Nemoj, mnogo puta su dokazali da nisu iskreni, na eu birokrate mislim.

1- Po cemu jasno?
2- Strani uticaj je i smena asada , smena sadama, gadafija - to je ok?
Postavljanje vlad koja im obeca poslusnost?
Nemoj, mnogo puta su dokazali da nisu iskreni, na eu birokrate mislim.

Vidiš valjda da čoveka podržavaju Tramp i Putin, to je dovoljno da bude jasno da je autokratski nastrojen.

Protiv sam bilo kakvog stranog uticaja, pa i onog kojeg pravi zapad prema nerazvijenim zemljama. Takve zemlje nemaju snagu da se tome odupru, zato to koriste sve imperije, i zapadne i istočne, svaka u svojoj sferi uticaja, ali Evropa ima snage i nema razloga da tako nešto dozvoli. Budi siguran da ne bi dozvolio ni Putin ni Brat Si.

Vidiš valjda da čoveka podržavaju Tramp i Putin, to je dovoljno da bude jasno da je autokratski nastrojen.

Protiv sam bilo kakvog stranog uticaja, pa i onog kojeg pravi zapad prema nerazvijenim zemljama. Takve zemlje nemaju snagu da se tome odupru, zato to koriste sve imperije, i zapadne i istočne, svaka u svojoj sferi uticaja, ali Evropa ima snage i nema razloga da tako nešto dozvoli. Budi siguran da ne bi dozvolio ni Putin ni Brat Si.
Po cemu je tramp autokrata? Pa i putin, koliko sam video ne donosi sam odluke, ni odluku o operaciji u ukrajini nije samo doneo.
Ajde vise , ne mogu da se vrtim u krug, trudim se oko tebe jer si uglavnom pametan
Ali necu vise da ti objasnjam da je crno crno a belo belo

Nisi u pravu, upravo da bi se očuvale demokratske vrednosti, mora da postoji borba protiv stranog uticaja.

Jasno je da je čovek ruska marioneta i stvarno bi bilo neozbiljno i sramotno za Evropu da dozvoli takvo mešanje.
Neka objasne narodu kakva je situacija, neka iznesu dokaze koje imaju i neka ga osude po tim dokazima, jer je to kažnjivo po zakonu.

Ovo što rade je sve ono što demokratija ne dozvoljava.

Po cemu je tramp autokrata? Pa i putin, koliko sam video ne donosi sam odluke, ni odluku o operaciji u ukrajini nije samo doneo.
Ajde vise , ne mogu da se vrtim u krug, trudim se oko tebe jer si uglavnom pametan

Postoje indikatori kako možeš da utvrdiš da li ne neko autokrata ili nije, vrlo je jednostavno:

Evo su ti neki:

Donosi sve ključne odluke samostalno, bez konsultacija sa timom ili institucijama.

Postavlja lojaliste na ključne pozicije umesto kompetentnih profesionalaca.

Smanjuje moć drugih grana vlasti (sudstvo, parlament) kako bi oslabio bilo kakvu kontrolu nad sobom.

Cenzuriše ili kontroliše medije, ograničava slobodu govora.

Proglašava protivnike "izdajnicima", "stranim agentima" ili "neprijateljima naroda".

Koristi državne institucije (policiju, sudstvo) za suzbijanje političkih protivnika. Bezbednosne službe za nadzor građana i protivnika.

Manipuliše izbornim procesom kroz promene zakona, kontrolu izbornih komisija ili zastrašivanje birača. Organizuje nameštene referendume kako bi „potvrdio“ podršku naroda.

Ograničava ili zabranjuje rad opozicionih partija.

Stavlja lični brend ispred državnih institucija (njegovo ime i lik svuda prisutni). Prikazuje sebe kao nezamenjivog, često koristi fraze poput „samo ja mogu da spasim naciju“.

Produžava svoj mandat izmenom ustava ili izbornog sistema.

Državna sredstva koristi za nagrađivanje lojalista i potkupljivanje podrške.

Stvara oligarhijski sistem u kome ekonomska elita zavisi od njegove vlasti.

Manipuliše podacima kako bi prikazao lažnu sliku uspeha.

Nikada ne preuzima odgovornost za loše odluke.

Itd...

Postoje indikatori kako možeš da utvrdiš da li ne neko autokrata ili nije, vrlo je jednostavno:

Evo su ti neki:

Donosi sve ključne odluke samostalno, bez konsultacija sa timom ili institucijama.

Postavlja lojaliste na ključne pozicije umesto kompetentnih profesionalaca.

Smanjuje moć drugih grana vlasti (sudstvo, parlament) kako bi oslabio bilo kakvu kontrolu nad sobom.

Cenzuriše ili kontroliše medije, ograničava slobodu govora.

Proglašava protivnike "izdajnicima", "stranim agentima" ili "neprijateljima naroda".

Koristi državne institucije (policiju, sudstvo) za suzbijanje političkih protivnika. Bezbednosne službe za nadzor građana i protivnika.

Manipuliše izbornim procesom kroz promene zakona, kontrolu izbornih komisija ili zastrašivanje birača. Organizuje nameštene referendume kako bi „potvrdio“ podršku naroda.

Ograničava ili zabranjuje rad opozicionih partija.

Stavlja lični brend ispred državnih institucija (njegovo ime i lik svuda prisutni). Prikazuje sebe kao nezamenjivog, često koristi fraze poput „samo ja mogu da spasim naciju“.

Produžava svoj mandat izmenom ustava ili izbornog sistema.

Državna sredstva koristi za nagrađivanje lojalista i potkupljivanje podrške.

Stvara oligarhijski sistem u kome ekonomska elita zavisi od njegove vlasti.

Manipuliše podacima kako bi prikazao lažnu sliku uspeha.

Nikada ne preuzima odgovornost za loše odluke.

Itd...
Otkud ti znas ko se sa kim konsultuje
Eno vidimo da se tramp konsultuje sa maskom oko nekih stvari, oko drugih sa vensom itd.
Kad si video makrona da se konsultuje sa nekim il solca?
Tako i za ostale nabrojane stavke, nije dovoljno samo nabrojati, makron je skoro krvavo suzbio zute prsluke, nije pomisljao na ostavku
On je veci autokrata od bilo koga, sem mozda kima
Ali i za kima ne znamo bas sve nego sta nam pokazu, spominju neku sestru sa kojom se dogovara

odbijena kandidatura za predsednika Rumunije pobedniku na proslim izborima , Klinu Djordjeskuu
1000001120.jpg

on je razmazeno deriste, nedokazano - ej, ko se njemu ne svidja, da mu se zabrani kandidatura? a zasto? pa zato sto mu se ne svidja, beba, samo bi kod svoje mame, a taj to nije. nego stranac neki
putin+tramp su jedini koji hoce mir i sad oni ne valjaju, a ww3 mu valja, ili da ukre nastave da ginu sa rusima? ili je razmazen, ili bezobrazan, da drugi ginu dok on sedi i uziva ispred kompa

Poslednja izmena:

Znači ovako. Kada nekoga podržavaju Makron, Šolc i EU birokratija to je u redu. E ali ako ga podržavaju Putin ili Tramp to nije u redu? Demokratski nema šta.

Narod je onomad hteo i Hitlera pa svi znamo kako se to završilo. Zato se takvim ljudima ne sme dozvoliti političko delovanje. Ta je škola skupo plaćena.
pa to ti je pedo-bajden koji bi da se bori do poslednjeg ukre, a pola para njegovoj kliki!
ajde na bazi cega je ovaj djordjesku hitler, jel ima neke konc logore za koje ne znamo? - kako mozes tako nekoga da olajavas i poredis sa hitlerom bez ikakve argumentacije? van pameti.

Back