- Poruka
- 177.746
Zasto su neki za sve prilicno pametni a kad se pomene rusija iq im padne na 77
Sorosevci su obnevideli od mrznje prema Rusima i Srbima
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto su neki za sve prilicno pametni a kad se pomene rusija iq im padne na 77
1- Po cemu jasno?Nisi u pravu, upravo da bi se očuvale demokratske vrednosti, mora da postoji borba protiv stranog uticaja.
Jasno je da je čovek ruska marioneta i stvarno bi bilo neozbiljno i sramotno za Evropu da dozvoli takvo mešanje.
1- Po cemu jasno?
2- Strani uticaj je i smena asada , smena sadama, gadafija - to je ok?
Postavljanje vlad koja im obeca poslusnost?
Nemoj, mnogo puta su dokazali da nisu iskreni, na eu birokrate mislim.
Po cemu je tramp autokrata? Pa i putin, koliko sam video ne donosi sam odluke, ni odluku o operaciji u ukrajini nije samo doneo.Vidiš valjda da čoveka podržavaju Tramp i Putin, to je dovoljno da bude jasno da je autokratski nastrojen.
Protiv sam bilo kakvog stranog uticaja, pa i onog kojeg pravi zapad prema nerazvijenim zemljama. Takve zemlje nemaju snagu da se tome odupru, zato to koriste sve imperije, i zapadne i istočne, svaka u svojoj sferi uticaja, ali Evropa ima snage i nema razloga da tako nešto dozvoli. Budi siguran da ne bi dozvolio ni Putin ni Brat Si.
Neka objasne narodu kakva je situacija, neka iznesu dokaze koje imaju i neka ga osude po tim dokazima, jer je to kažnjivo po zakonu.Nisi u pravu, upravo da bi se očuvale demokratske vrednosti, mora da postoji borba protiv stranog uticaja.
Jasno je da je čovek ruska marioneta i stvarno bi bilo neozbiljno i sramotno za Evropu da dozvoli takvo mešanje.
Po cemu je tramp autokrata? Pa i putin, koliko sam video ne donosi sam odluke, ni odluku o operaciji u ukrajini nije samo doneo.
Ajde vise , ne mogu da se vrtim u krug, trudim se oko tebe jer si uglavnom pametan
Ali necu vise da ti objasnjam da je crno crno a belo belo
Više demokracije ima u Sjevernoj Koreji nego u EU
Otkud ti znas ko se sa kim konsultujePostoje indikatori kako možeš da utvrdiš da li ne neko autokrata ili nije, vrlo je jednostavno:
Evo su ti neki:
Donosi sve ključne odluke samostalno, bez konsultacija sa timom ili institucijama.
Postavlja lojaliste na ključne pozicije umesto kompetentnih profesionalaca.
Smanjuje moć drugih grana vlasti (sudstvo, parlament) kako bi oslabio bilo kakvu kontrolu nad sobom.
Cenzuriše ili kontroliše medije, ograničava slobodu govora.
Proglašava protivnike "izdajnicima", "stranim agentima" ili "neprijateljima naroda".
Koristi državne institucije (policiju, sudstvo) za suzbijanje političkih protivnika. Bezbednosne službe za nadzor građana i protivnika.
Manipuliše izbornim procesom kroz promene zakona, kontrolu izbornih komisija ili zastrašivanje birača. Organizuje nameštene referendume kako bi „potvrdio“ podršku naroda.
Ograničava ili zabranjuje rad opozicionih partija.
Stavlja lični brend ispred državnih institucija (njegovo ime i lik svuda prisutni). Prikazuje sebe kao nezamenjivog, često koristi fraze poput „samo ja mogu da spasim naciju“.
Produžava svoj mandat izmenom ustava ili izbornog sistema.
Državna sredstva koristi za nagrađivanje lojalista i potkupljivanje podrške.
Stvara oligarhijski sistem u kome ekonomska elita zavisi od njegove vlasti.
Manipuliše podacima kako bi prikazao lažnu sliku uspeha.
Nikada ne preuzima odgovornost za loše odluke.
Itd...
odbijena kandidatura za predsednika Rumunije pobedniku na proslim izborima , Klinu Djordjeskuu
Plači.Djordjesku se zalio
Mozda narod skine NATO marionetski rezim na ulici kao Causeskua ?
Narod zeli Djordjeskua na vlasti a ne NATO marionete
Možeš samo da se koprcaš od muke.Lepo je sto ste pokazali vase pravo nedemokratsko lice
Narod je onomad hteo i Hitlera pa svi znamo kako se to završilo. Zato se takvim ljudima ne sme dozvoliti političko delovanje. Ta je škola skupo plaćena.Djordjesku se zalio
Mozda narod skine NATO marionetski rezim na ulici kao Causeskua ?
Narod zeli Djordjeskua na vlasti a ne NATO marionete
Dakle demokratija ne funkcioniše?Narod je onomad hteo i Hitlera pa svi znamo kako se to završilo. Zato se takvim ljudima ne sme dozvoliti političko delovanje. Ta je škola skupo plaćena.
Demokratija funkcioniše. Demokratija ima pravo da se brani, to jest demokratija ima pravo da odbije kandidaturu stranke ili pojedinca koji hoće da unište demokratiju.Dakle demokratija ne funkcioniše?
Demokratija funkcioniše. Demokratija ima pravo da se brani, to jest demokratija ima pravo da odbije kandidaturu stranke ili pojedinca koji hoće da unište demokratiju.
on je razmazeno deriste, nedokazano - ej, ko se njemu ne svidja, da mu se zabrani kandidatura? a zasto? pa zato sto mu se ne svidja, beba, samo bi kod svoje mame, a taj to nije. nego stranac nekiPo cemu je tramp autokrata? Pa i putin, koliko sam video ne donosi sam odluke, ni odluku o operaciji u ukrajini nije samo doneo.
Ajde vise , ne mogu da se vrtim u krug, trudim se oko tebe jer si uglavnom pametan
Ali necu vise da ti objasnjam da je crno crno a belo belo
Znači ovako. Kada nekoga podržavaju Makron, Šolc i EU birokratija to je u redu. E ali ako ga podržavaju Putin ili Tramp to nije u redu? Demokratski nema šta.Vidiš valjda da čoveka podržavaju Tramp i Putin, to je dovoljno da bude jasno da je autokratski nastrojen.
Protiv sam bilo kakvog stranog uticaja, pa i onog kojeg pravi zapad prema nerazvijenim zemljama. Takve zemlje nemaju snagu da se tome odupru, zato to koriste sve imperije, i zapadne i istočne, svaka u svojoj sferi uticaja, ali Evropa ima snage i nema razloga da tako nešto dozvoli. Budi siguran da ne bi dozvolio ni Putin ni Brat Si.
pa to ti je pedo-bajden koji bi da se bori do poslednjeg ukre, a pola para njegovoj kliki!Narod je onomad hteo i Hitlera pa svi znamo kako se to završilo. Zato se takvim ljudima ne sme dozvoliti političko delovanje. Ta je škola skupo plaćena.