Demokratija je bezvredna

Mislim da je demokratija bezvredna.
Demokratija odbacuje kvalitet i osvrće se na kvantitet; odbacuje mane i vrline i pridaje značaj popularnost.
Ovo je loše, jer činjenica je da postoje jaki i slabi, nadareni i nenadareni, sposobni i nesposobni.

Ovako je govorio Edmund Burke. Doduše, malčice sam ga parafrazirao. 🙂
Nije ali za Srbiju jeste .. zavisi od svesti građana tj potražnje ..Demokratija zavisi od onoga što ti je u ponudi a ponuda ti zavisi od toga kakva je potraznja .. AV nije slučajno na vlasti
.

Nije ali za Srbiju jeste .. zavisi od svesti građana tj potražnje ..Demokratija zavisi od onoga što ti je u ponudi a ponuda ti zavisi od toga kakva je potraznja .. AV nije slučajno na vlasti
.

Па ни Тито није био случајно на власти. И то није зависило од Народа. Али зато јесте зависило од Црвеног терора, шта је и колико је способних остало у народу.

Народ можеш да промениш, нарочито у неколико генерација

Па ни Тито није био случајно на власти. И то није зависило од Народа. Али зато јесте зависило од Црвеног терора, шта је и колико је способних остало у народу.

Народ можеш да промениш, нарочито у неколико генерација
Možeš narod ali nije tu problem ..Vlast je problem , vlast je ta koja odgaja narod Zašto bi neko na vlasti menjao ako to nije u njegovom interesu .. Bez pozitivnog iskustva nema pomaka a kako dati to iskustvo narodu ako oni što bi ga trebal širiti sami sebe diskvalifikuju time ..Ostaje nam samo nada da će se jednog dana izabrati prav i zdrav i ovom moru krivih ..

Možeš narod ali nije tu problem ..Vlast je problem , vlast je ta koja odgaja narod Zašto bi neko na vlasti menjao ako to nije u njegovom interesu .. Bez pozitivnog iskustva nema pomaka a kako dati to iskustvo narodu ako oni što bi ga trebal širiti sami sebe diskvalifikuju time ..Ostaje nam samo nada da će se jednog dana izabrati prav i zdrav i ovom moru krivih ..

Елита одгаја сиротињу. Ако је племенита елита, онда има неке наде за цео народ

Како се долази до племените елите?

Rekoh li vam ja, da bi ga oborili morate da SKINETE MASKE i javno zavapite :

SANKCIJEEEEE, UVEDITE SRBIJI SANKCIJEEE

DO POSLEEDNJEEEE KAPI NAFTEEE I BEEENZINNNAAAA!

E tada će vam zapadni mentori pomoći da ga svrgnete sa vlasti.

Oni čekaju samo vaš vapaj, da nas hermetički zatvore.

Đinđić i bulumenta su nas tako PRODALI .

I uspelo mu je, Milosrdni Anđeo ga je podržao bombama, i došao je na vlast, kratko se zadržao doduše, ali bože moj, sve ima svoju cenu zar ne?

Back