rv12aval
Ističe se
- Poruka
- 2.658
a mogu da ti dam fotke iznad cavtata kad sam bio sa vob mada mi glupo ybg... nekim sa vise mozga i koji razumeju cu pokazati ako zatraze.
Fotke iznad Cavtata će on meni da pokaže.....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a mogu da ti dam fotke iznad cavtata kad sam bio sa vob mada mi glupo ybg... nekim sa vise mozga i koji razumeju cu pokazati ako zatraze.
ponudjen ko pocascen..mada hvala na komplimentu da sam klinac..znaci da otkidas na mladje .Fotke iznad Cavtata će on meni da pokaže.....![]()
ponudjen ko pocascen..mada hvala na komplimentu da sam klinac..znaci da otkidas na mladje .
forumsko pravilo no.1 cim ti se zenska osoba nakaci na grbacu i prati sta pises, to ne radi radi tvojih stavova vec radi svidjanja...iskusio ihahahaj puta ovde![]()
ja rekoh i dadoh argumente koje si trazila, a ti imas samo metastazicne opservacije o meni sto govori o tvojoj opsesijiPalo mi je na um da si klinac jer obično samo klinci troluju ili lupetaju. Ako si neki matora lažovčina, tim još gore po tebe.
Odakle ti informacije za sve ovo?Kontrola kapitala.
Vucic npr. reketira, ucenjuje i kontrolise skoro sav domaci kapital u Srbiji, zato je diktator.
Jos kod njega je dodatno to sto on to ne radi samo sa 'belim' kapitalom, vec i sa crnim i sivim, znaci, hoce da kontrolise SVE!
To za posledicu ima potpunu patologiju drustva i odnosa izmedju gradjana i institucija drustva, sto je osnova osnove svake politicke zajednice.
Sistem koji je tako uredio je najveca patologija u Evropi, uz isto tako patoloske Belorusiju i Rusiju.
Odakle vama informacija da Vucica ruse u 'obojenoj revoluciji'?Odakle ti informacije za sve ovo?
Ja sam prvi pitao,zar ne?Daj informacije,daj izvor.Odakle vama informacija da Vucica ruse u 'obojenoj revoluciji'?
Ja sam prvi pitao,zar ne?Daj informacije,daj izvor.
Eee kulturoooo...Pričaš neke stvari a nemaš informacije ni izvor istih.To ima i drugo ime.Evo sad cu, jer si me prvi pitao.
Jeste, u pravu si, SNS Srbijom ne vladaju udbaski mafijasi SVAKIM gradom i vecim selom, i Srbija je slobodna drzava.Eee kulturoooo...Pričaš neke stvari a nemaš informacije ni izvor istih.To ima i drugo ime.
da uzimaju reket?Odakle ti informacije za sve ovo?
Ајмо онда овако. Некад смо диктаторски у сеоској кафани имали на менију само црно и бијело вино (домаће, одлично), а сад имамо демократску палету од 157 разних вина од којих не ваља ниједно, али су пакована у веома лијепе боце и имају одличне етикете. Успут и коштају бога оца.![]()
Јесте, теби, и овима који те ту толеришу, иако знају ко си, и за чији рачун ово радиш.Zanimljiv ovaj forum
Samo gradjani i mogu biti Srbi.
Samo se ti potrudi da navedeš izvore za svoje tvrdnje ubuduće.Jeste, u pravu si, SNS Srbijom ne vladaju udbaski mafijasi SVAKIM gradom i vecim selom, i Srbija je slobodna drzava.
I ti.Samo se ti potrudi da navedeš izvore za svoje tvrdnje ubuduće.
Nemoj CRTU života ti...Vidi,jedan od tih iz tvoje branše je pokušao da podrži blokadere pa nije umeo ni da pročita šta mu je bilo napisano.Nisam primetio da ih ima mnogo po tim kancelarijama jer tamo gde ja živim toga nema,ili sam ja slep,ili su svaki put pobegli kroz prozor da ih ja ne vidim...Nego,jel problem da navedeš izvore svojih informacija kada tvrdiš nešto?Bilo bi baš lepo da mogu da se uverim u tvoje tvrdnje.da uzimaju reket?
si ti nekad bio u nekoj drzavnoj firmi tipa eps vodovod nis gde po kacelarijam sede 20 njih a stoje 30 drugih....i svi stajaci koji su jos kulturni pa dodju da stoje za razliku od jacih tatinih i mamainih sinova i cerki koji bleje, su fiktivno zaposljeni pa kad prime platu za nista, pola nose oma u centralu kao poslednji ćaciji.... posle se pitamo zasto takve dileje brane sistem.
o reketu firmi ili o firmama sa jednim zaposlenim koje imaju monopol na nesto, kao napr servisnu obavezu za uvezenu bilo koju robu koja se jednokratno placa... ma 180 strana ne bi bilo dovoljno. setih se moje profesije filma, pre ovih bilo je negde 30 firmi maks koje su se bavile produkcijom ...u roku od tri dana kada su sns dosli osnovali su 100+ firmi za film
samo iz razloga jer se preko filma najlakse peru pare, posto kad ga zavrsis sve sto si ulozio niko ne moze da dokaze da nisi...osim kao u velikom transportu kada su komunisticke vojvodjanske dileje krale kao u bunilu i rekli da ima 50.000 statista i pisali fiktivna imena na naloziam za isplatu
imas, mislim crta ima spisak neki pa pitaj njih, mrzi me da se akam sa tim glupostima jer ce svi oni morati da vrate svaki dinar drzavi a jadnici misle puj pike ne vazi.
Izvor informacije- zivi u gradu u Srbiji.Nemoj CRTU života ti...Vidi,jedan od tih iz tvoje branše je pokušao da podrži blokadere pa nije umeo ni da pročita šta mu je bilo napisano.Nisam primetio da ih ima mnogo po tim kancelarijama jer tamo gde ja živim toga nema,ili sam ja slep,ili su svaki put pobegli kroz prozor da ih ja ne vidim...Nego,jel problem da navedeš izvore svojih informacija kada tvrdiš nešto?Bilo bi baš lepo da mogu da se uverim u tvoje tvrdnje.
Kada vidim ko je sponzoriše želudac mi se okrene.Izvor informacije- zivi u gradu u Srbiji.
A zasto ne CRTU, najbolji izvor bilo koje informacije u potpuno kontrolisanoj udbaskoj drzavi?
Он је она трећа свећа у чираку...Odakle ti informacije za sve ovo?
Менталитет народа није проблем.
Читај Арчибалда Рајса, не веруј мени.
Овде је проблем грађанске Србије, оних који су тај менталитет изгубили, и продали - данас- за Луј Витон ташне.
Грађани нису Срби.
Они су аморфна, непостојана супстанца у народу, која се увек приклања актуелном тренду, сили, власти, моћи; нема ту ни класне, ни националне, ни карактерне свести....нису ни сељаци