Cynic
Primećen član
- Poruka
- 829
Baci to smeće.Имам и ове, срцу драже:
Pogledajte prilog 1642312
Али,полако, сад морамо да се скривамо, али кад дође дан, опет ћемо поносно ставити Беџ!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baci to smeće.Имам и ове, срцу драже:
Pogledajte prilog 1642312
Али,полако, сад морамо да се скривамо, али кад дође дан, опет ћемо поносно ставити Беџ!
Пре бих тебе бацио у смеће него ове Реликвије Србског Национализма!Baci to smeće.
šešeljev ?Јел хоћеш да кажеш да си и ти наш, капетане?
To je smeće, kao i srpski nacionalizam, a ti da si pametan, kao što nisi, ne bi se ponosio time.Пре бих тебе бацио у смеће него ове Реликвије Србског Национализма!
Đeneral je Relikvija Srpska to stoji.Пре бих тебе бацио у смеће него ове Реликвије Србског Национализма!
Има пуно Срба Шешеља! Тако да не причај бесмислице!šešeljev ?
taman posla...
to je jedini ''srbin'' sa prezimenom šešelj. ostali su svi hrvati.
gde je to titoističko kopile bilo sbrima je smrklo.
taman posla.
vučić je nešto drugo. Nadam se da neće ispasti budala i slepo davati podrsku onom alavom dunsteru vucevicu jer ce sam sebi udariti u stomak.
Đeneral Ratko niej srpski nacionalizam nesbrine i prestani da spinujes.To je smeće, kao i srpski nacionalizam, a ti da si pametan, kao što nisi, ne bi se ponosio time.
И праву је Југослав, ти си подли провокатор!To je smeće, kao i srpski nacionalizam, a ti da si pametan, kao što nisi, ne bi se ponosio time.
Đeneral je Relikvija Srpska to stoji.
Pa tko normalan ne bi volio tog čovjeka?Значи, делиш моје дивљење према том човеку?
Naravno, strani plaćenik, znaš koliko me plaćaju za ovo?И праву је Југослав, ти си подли провокатор!
Капетане, ценим те, али немој да прелазиш границе пристојности!Đeneral je Relikvija Srpska to stoji.
A ono SRS gofno od bedza ne mesaj sa tim.
Nema.Има пуно Срба Шешеља! Тако да не причај бесмислице!
Koštunica i Šešelj su dupe i oko i neuproedivo je, bez potrebe dase kaže ko je tu oko ko dupe.Капетане, ценим те, али немој да прелазиш границе пристојности!
Плус, ти готивиш оног Јеврејина, Дамјановића, тзв. Коштуницу!
Mi smo ovdje moderacija i oni koji su zaduženi za istinu.Ovo su uvrede nesrbine!
moderacijo!
Не интересује ме ништа што има везе са вама!Naravno, strani plaćenik, znaš koliko me plaćaju za ovo?
Наравно! Док је Шешељ бранио Србе, твој Дамјановић где је био?Koštunica i Šešelj su dupe i oko i neuproedivo je, bez potrebe dase kaže ko je tu oko ko dupe.
Растурио је Хаг,треба му честитати!kofa fekalije
Има! Јављали су се,после Драшковићеве оптужбе да нема Србина Шешеља, само тако.