Demokrate i Dveri zajedno na protestu protiv azilanata

Не могу ја као Југословен, комуниста и титоиста да будем "антисрбин", јер је управо за време Њега и социјалистичког самоуправљања српски народ доживео свој врхунац у свим областима од бејби-бума до образовања и економског напретка, јбг цифре су неумољиве, али ти као дверац и "српски националиста" који се напајаш расистичким идејама и дивиш се Недићевој Србији, директно радиш против интереса српског народа - СВЕСНО ИЛИ НЕСВЕСНО - НЕ ЗАНИМА МЕ!

Ne sporim ja tebi pravo da tako mislis. I sam sam se osecao Jugoslovenom smatrajuci da smo svi mi koji smo ziveli u toj drzavi dozivljavali nju kao nasu drzavu. Na moju zalost (ali mislim i na zalost svih drugih), svi drugi, sem Srba, dozivljavali su tu drzavu kao "veliko-srpsku hegemoniju" i uz pomoc svetskih vladara razorili je na stetu svih a najvise na stetu srpskog naroda koji je zrtvovao svoju drzavnost verujuci u zajednicku drzavu. Nisam ja manje "Jugosloven" od tebe ali sam ja samo osvesceniji Jugosloven. Ti (i jos uvek veliki broj Srba) niste ovo shvatili vec ste pod snaznom propagandom prihvatili tezu da su Srbi krivi za razbijanje SFRJ.
Osvescenje ce doci, kad tad bas kao sto istina o nastanku zajednicke drzave i srpskoj naivnosti izbija i u krugovima hrvatskih istoricara. (
)

Не морају они ни да прелазе цензус. Цензус никада њима није био стварни циљ на изборима, већ им је задатак био (и то ће остати тако) да скидају проценте другима, а за добро СНС.
"Старешинама" његове секте сасвим добро иде посао одрађивања "ад хок" акција у циљу помагања десничарском режиму, а за лепе наднице.
А сада ће се удружити у коалицију са одвратном Сандром Рашковић - Ивић, која је победила у ДСС јер се залаже за коалицију са 'Алеком' на нивоу градова и општина, што наравно одговара ДСС буржоазији па је зато и победила умереног Алигрудића који је био за излазак ДСС из београдске власти, а за ту ће превару дверци тек бити награђени.

Eto zbog cega se vidi da iz tebe izvire netolerantnost prema ideoloskim neistomisljenicima a narocito ako su oni nacionalno osvesceni.
Rekao sam da necu vise o temi ali sam morao da ti pojasnim svoj stav o Jugoslovenstvu.

Back