DemokraCija i tolerancija u Kroacija - napad na Srbe

Dakle posle pomaganje genocida nad Hrvatima u Kninu kojeg smo mi Srbi pomogli Turcima imamo priliku za ispriku Hrvatima posle propasti Turaka.
Međutim, mi kao društvo biramo da svesno projektujemo laž...
Ne bi bilo pošteno da kažemo da to ne biramo!
Biramo itekako, jer društvo se vidi na društvenim mrežama, i kada jedan ovakav napiše ovako nešto nema osude srpskog društva za takve reči, nego se kreće u svesnu sotonsku laž - doslovce čovek govori da su Hrvati došli napast Srbe u Knin, I SRPSKO DRUŠTO PRISTAJE NA TAKAV GOVOR.
Evo na celom forumu nema jedan koji će ovom reć da priča gluposti, sem mene, ali mene ste proglasili ustašom pa se to ne broji...

Dakle, svesno biramo laž...
I šta bi sad Hrvati trebali, pustit nekakvu srpsku kulturu u Hrvatskoj, kad vide kakvi smo?
Dakle, Hrvati nam samo kulturno šalju poruku da odjhebemo iz Hrvatske sa svojom "kulturom".
I svaka im čast na tome, sve ispravno i na vreme poručeno, i zasluženo.
Muka im je kad nas vide, potpuno razumljivo...
I ja se sam sebi ponekad gadim...
Najveci genocidasi se pozivaju na genocid :hahaha:

Sankcije Srbiji su bile od 5 miseca 1992. godine ali prije toga u 4 misecu 1992. godine već su počeli pokolji nad Bošnjacima u Bijeljini, Doboju, Kolibama i ostalim mistima po BiH. Da ne pričam kako ste po Hrvatskoj klali još od 1991. godine. Nauči malo bolje kronologiju.

Opet kazem kamo srece da ste tako binuli o Bosnjacima u Ahmicima i Mostaru i ostalim mestima.

Ne pricamo o manastiru Krka. Pricamo o tri napada na Srbe u tri razlicita grada bez ikakvog povoda osim sto su Srbi. Da je obrnuta situacija ne bi ste ostalo od vaseg plakanja kako vam Srbe prave genocid.

A ti jos uvek nisi niti jednom osudio ovo vase varvarstvo, ustasluk i primitivizam. I takvih vas je 99%, cast izuzetcima.
To naprosto nije istina, i objašnjeno ti je ceć da je ovo rezultat dublje podjele u hrvatskome narodu. Vama Srbima je apstraktno do koje razine ide podjela kod nas, pa shodno tomu i banalizirate unatoč što vam ljudi objašnjavaju.

Pogledaj.

Kakve to veze ima sada? Tema je bila da li ste sankcije dobili prije nego što ste počinili ratne zločine ili nakon što ste ih počinili. O tome smo pričali.

I sanckije su uvedene prije tkz zlocina sa namerom da se sto pre okonca gradjanski rat. Nikakve veze te sankcije 1992-ge nisu imale sa zlocinima. Kao sto nemaju ni ove danas uvedene Rusiji.

Zašto bi ista pravila važila za sve ako su jedni jači od drugih? Pa u kojem svitu ti živiš?
Ал си се ти запетљао прикане, више не знаш куд удараш.
Дакле некад се признаје, а некад не признаје, све зависно од афинитета и утицаја, шта мислиш колико то говори о релевантности те институције?

I sanckije su uvedene prije tkz zlocina sa namerom da se sto pre okonca gradjanski rat. Nikakve veze te sankcije 1992-ge nisu imale sa zlocinima. Kao sto nemaju ni ove danas uvedene Rusiji.
Kako prije ako su sankcije bile u 5 misecu 1992. godine a srpski zločini počeli u Bosni od 4 miseca 1992. godine a u Hrvatskoj od 1991. godine? Pa ti ne znaš osnove matematike. Kako 5 misec 1992. godine može biti prije 4 miseca 1992. godine i 1991. godine?

Istina bogumi, jako zbore preko tastature al prsa u prsa bježanija
Не одговори ти мени, јесте ли потписали примирје са Турцима или сте се повукли у планине и привремено препустили Титоград док не скупите снаге и јунаштва? ;)

Не одговори ти мени, јесте ли потписали примирје са Турцима или сте се повукли у планине и привремено препустили Титоград док не скупите снаге и јунаштва? ;)

Mi smo se pomirili sa Turcima, sad je vrijeme da se okrenemo protiv ovih turaka na S 😉

Back