Zagor92
Ističe se
- Poruka
- 2.897
Je, a vi male bubice i svete krave i prije toga, a i nakon togaBice ipak da je zato sto vas oni bolje poznaju od Srba iz Srbije i osetili su na svojoj kozi tu ustasku "milost"![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je, a vi male bubice i svete krave i prije toga, a i nakon togaBice ipak da je zato sto vas oni bolje poznaju od Srba iz Srbije i osetili su na svojoj kozi tu ustasku "milost"![]()
Je, a vi male bubice i svete krave i prije toga, a i nakon toga![]()
Samo šta u Čikagu nije bilo rata, po Čikagu nisu padale srpske granate, po Čikago nisu Srbi ubijali američke civile i vojnike, po Čikago nisu Srbi rušili crkve katolicima i protestantima, Čikago nije bio u srpskim planovima da ga pripoje Srbiji ili Krajini. A sve to jesu Srbi radili u Kninu i Dubrovniku 1991.-1995. Dakle nije isto ni blizu. Drugačije su konotacije i emocije.Klice i Cikago srpstvu "genije" da li to znaci da je srpski grad? Sta mislis "genije"?
Evo ne znam sta cu, odoh popiti nesto za smirenje![]()
Samo šta u Čikagu nije bilo rata, po Čikagu nisu padale srpske granate, po Čikago nisu Srbi ubijali američke civile i vojnike, po Čikago nisu Srbi rušili crkve katolicima i protestantima, Čikago nije bio u srpskim planovima da ga pripoje Srbiji ili Krajini. A sve to jesu Srbi radili u Kninu i Dubrovniku 1991.-1995. Dakle nije isto ni blizu. Drugačije su konotacije i emocije.
Pa šta onda nisu spomenuli recimo Zagreb i Rijeku umjesto Dubrovnika? Više Srba živi u Zagrebu i Rijeci nego u Dubrovniku. Ali ne. Vama je uvik cilj bio Dubrovnik. Ali džaba vam. Dubrovčani vas ne mogu smisliti. Njima je draži Thompson.Ukratko, ne znaci da je srpski. Hvala.
Pa šta onda nisu spomenuli recimo Zagreb i Rijeku umjesto Dubrovnika? Više Srba živi u Zagrebu i Rijeci nego u Dubrovniku. Ali ne. Vama je uvik cilj bio Dubrovnik. Ali džaba vam. Dubrovčani vas ne mogu smisliti. Njima je draži Thompson.
Ne, nitko nije kriv za to.. razlika je samo u tome što mi za sebe ne mislimo da smo sveci.Shvatam ja tebe sto tako razmisljas, to je mantra katolicke crkve koja vas uci od malih nogu da je uvek neko drugi kriv za vasu krvolocnostKapiram.

Ne, nitko nije kriv za to.. razlika je samo u tome što mi za sebe ne mislimo da smo sveci.
Ako ništa, po novom ste vi ti koji ste genocidni i to službeno po UN-u![]()
Ne odgovori ti meni. Pa šta onda nisu spomenuli recimo Zagreb i Rijeku umjesto Dubrovnika? Više Srba živi u Zagrebu i Rijeci nego u Dubrovniku.Ne samo njima, svima vama. Ja bih se licno zabrinuo da nije tako.
Valjda sud odlučuje tko je genocidan a ne ti. Zato postoje sudovi. To im je svrha. Nisi ti sud.Ne brini, ne misli niko da ste sveci...nisu se dzabe nemacki i italijanski vojnici zgrozavali nad vasim zlocinima. i sad mi o genocidu prica neko cija drzava je utemeljena na genocidu.
Ne odgovori ti meni. Pa šta onda nisu spomenuli recimo Zagreb i Rijeku umjesto Dubrovnika? Više Srba živi u Zagrebu i Rijeci nego u Dubrovniku.
Da pitamo sud Ujedinjenih nacija u Hagu tko je genocidan a tko nije?Ne brini, ne misli niko da ste sveci...nisu se dzabe nemacki i italijanski vojnici zgrozavali nad vasim zlocinima. i sad mi o genocidu prica neko cija drzava je utemeljena na genocidu.
Valjda sud odlučuje tko je genocidan a ne ti. Zato postoje sudovi. To im je svrha. Nisi ti sud.
Da pitamo sud Ujedinjenih nacija u Hagu tko je genocidan a tko nije?

Ne podržavam to. A sad ti meni odgovori zašto spominju baš Dubrovnik a ne Zagreb ili Rijeku u toj pismi?Nisi ni ti meni odgovorio za Rijeku i klince.
Dobro, ti misliš to što pišeš, sve ok. Samo me zanima kakvo je tvoje mišljenje hoće li Srbi slijedeće godine na sezonski ili stalni rad u Hrvatsku ili će je zaobići? Drugim riječima, po tebi, koliki dio Srba misli da su ove primitivne reakcije navijačkih skupina odgovor na provokativne pjesme o srpskom Dubrovniku i Kninu koje financira hrvatska država, a koliki dio da je u pitanju bujanje ustaštva? Sadašnje stanje je da se svaki dan u Hrvatsku netto stalno useljava 5-6 srpskih državljana (razlika useljenih i iseljenih) Izvor: DSZ migracije u RH za 2024 g. https://podaci.dzs.hr/2025/hr/97255Ukratko, ne znaci da je srpski. Hvala.
Znači po tebi triba ukinuti sudove. Šta će nam kad se sve "zna" i bez njih je li tako?Nema potrebe za sud da zna sta ste vi uradili
Znači po tebi triba ukinuti sudove. Šta će nam kad se sve "zna" i bez njih je li tako?
Pa tko bi onda sudio? Rusi? To kao ne bi bilo politički?Sudove politicke prirode kao taj u Hagu definitivno ukinuti. Mislim lepo je sto se ti brines o Bosnjacima u Srebrenici, kao srece da ste isto brinuli o Bosnjacima u Ahmicima.
Dobro, ti misliš to što pišeš, sve ok. Samo me zanima kakvo je tvoje mišljenje hoće li Srbi slijedeće godine na sezonski ili stalni rad u Hrvatsku ili će je zaobići? Drugim riječima, po tebi, koliki dio Srba misli da su ove primitivne reakcije navijačkih skupina odgovor na provokativne pjesme o srpskom Dubrovniku i Kninu koje financira hrvatska država, a koliki dio da je u pitanju bujanje ustaštva? Sadašnje stanje je da se svaki dan u Hrvatsku netto stalno useljava 5-6 srpskih državljana (razlika useljenih i iseljenih) Izvor: DSZ migracije u RH za 2024 g. https://podaci.dzs.hr/2025/hr/97255
Usput, Hrvatska je statistički jedna od najsigurnijih zemalja u svijetu kad je u pitanju broj ubojstava, krađa, nasilja,... jedino mislim da u prometu ne stojimo baš najbolje.
P.S. jbg, ja sam zagovornik krupnog kapitala, pa me samo to zanima.
Pa tko bi onda sudio? Rusi? To kao ne bi bilo politički?
Bilo je i Kineza koji su sudili u Hagu. Bilo je raznih nacija sa svih kontinenata među haškim sucima.Kinezi.
Bilo je i Kineza koji su sudili u Hagu. Bilo je raznih nacija sa svih kontinenata među haškim sucima.