Демографски колапс у Хрватској: Рођено најмање беба у последње три деценије

Ima da se kastriram i amputiram udove da ne mogu da radim i da visim do kraja zivota na grbaci drzave tako da ces me ti i ostali pacenici koji podrzavaju ovu budalastinu izdrzavati. :D
Имаш врло болесне фантазије.
А шта би ти фалило да се ожениш и ебеш нешто? :D ;)

Држава сада активно ради на том питању и повећава додатак за вишедетне породице. Води се и активна пронаталиетна кампања. То још није довољно, али се ипак ради на томе.

Е сад, што си ти хејтер коме је смисао сваког писања на форуму да пљујеш власт, је други проблем.
to jeste,mogu da se dosecam ko će se radjati zbog tih podsticajnih mera države:think:

Ajd u krug... Nema nista od toga. Pre cu placati porez Baliju na koji cu da se preselim i nastavim da cukam tastaturu u tropskom raju nego da me debili na vlasti orobljavaju jer necu da im pravim male robove,
Odakle tebi pare za Bali?

Ajd u krug... Nema nista od toga. Pre cu placati porez Baliju na koji cu da se preselim i nastavim da cukam tastaturu u tropskom raju nego da me debili na vlasti orobljavaju jer necu da im pravim male robove,

Odakle tebi pare za Bali?
Право питање, у сриду. Узе ми реч из уста! :)

Ko je sem zaludnih nacionalista sa foruma krstarice i srbin.info pokrenuo pitanje uvodjenja poreza za one koji nemaju decu? Imenom i prezimenom ko je od tih sa vlasti pustio taj predlog u skupstinsku proceduru i usvojio ga pa da zovemo amerticke senatore da takvima uvode sankcije.

Ko je sem zaludnih nacionalista sa foruma krstarice i srbin.info pokrenuo pitanje uvodjenja poreza za one koji nemaju decu? Imenom i prezimenom ko je od tih sa vlasti pustio taj predlog u skupstinsku proceduru i usvojio ga pa da zovemo amerticke senatore da takvima uvode sankcije.
Још није, али не би ме чудило да Дична Србкиња Милица да и тај предлог.

Oni koji su sami svoje gazde tj. ekonomski ne zavise od države jesu slobodniji, ali se i oni kad tad suoče sa represivnim i korupmiranim državnim aparatom 'napredne' Srbije.
samo se menjajy reketasi...od opstinskih inspektora, pa do samog vrha...kako napredujes u biznisu, menjaju se reketasi

Da, to je tako na Balkanu. Zato moraju dolaziti Indijci i Pakiji.

Pogledajte prilog 1626641
Na temu o demografskom kolapsu hrvacke koja je vise od deceniju u eu i deceniju i pol ne, u nato, eto te odma i ubacujes Srbiju. Bas mnogo tuče u živce a :D mislim taj demografski kolaps eu član'ce...ako ako

samo se menjajy reketasi...od opstinskih inspektora, pa do samog vrha...kako napredujes u biznisu, menjaju se reketasi
Ako radis kao vecina ovdasnjih forumasa u IT-u zadnjih 20 godina, za recimo klijente u USA, kako te mogu reketirati opstinski finansijski inspektori ako kojim slucajem imas ciste papire? Zatvorice ti racun na Kipru preko kojega ti Amerikanci uplacuju novac na firmu za pranje novca? U sustini verovatno ti niko nikada nece doci u kontrolu neke firme koja nema apsolutno nikakve veze sa javnim sektorom u Srbiji, mozda ti na trgovacku firmu dodju da probaju da te reketiraju, na IT, inzenjering kompaniju ili sl. ti nece doci nikada.

A trebalo bi zbog eu, zapadnog,rajskog ili kakvog vec blagostanja, da bude demografski buš extra kad ono demografski buš trt. Kako to a to kako :think:
Kaze moj komsija, koga sam vec pominjao, poreklom iz Zadra, kad se letos vratio iz "lijepe njihove": - "Rade sve neki Nepalci, Indusi, Bangladestanci, oni su im dobri za radit a ja im nisam bija pa sam se morao maknuti iz Croacije". Odnosno, gazdama firmi u Croaciji odgovara da plate Nepalca na gradilistu, u vozackom sedistu tramvaja, za strugom u brodogradilistu 500-600 jurica manje nego cistokrvnog Croatu iz zapadne Hercegovine ili Like. Tih 500-600 jurica gazdi ode u dzep, uzme i drzava neke novce od poreza na to ali se u sutini svodi da su ti ljudi sa dalekog Istoka mnogo manje zahtevni od nezahvalnih Balkanaca.

Nezhavalni - da im gazda posao a oni bi jos i dobru platu za to.

Back