Demistifikacija službe bezbednosti

Iron Lord

Elita
Banovan
Poruka
20.975
Kakva je služba danas?

- Bulatović je doveo u službu 300-500 ljudi. Ogromna većina su članovi i simpatizeri DSS-a i Nove Srbije. To je odvratna politizacija, sasvim suprotno od onoga za šta se Koštunica samo deklarativno zalaže. I nikom ništa. Nikada Tito nije bio kod Leke Rankovića na prijemu, iako su bili ratni drugovi. Nikada Milošević nije došao kod Stanišića, iako su bili bliski saradnici. A 2007. povodom Dana bezbednosti na prijemu u Institutu bezbednosti umesto radnika službe gosti su tajkuni, cela vlada i, što je najtragičnije, tamo je i predsednik države Boris Tadić. Predsednik koji je sam rekao da bi Bulatović trebalo da bude smenjen kao nesposoban jer nije obavio hašku priču. A Bulatovića je imenovao Koštunica, koji je dve godine kao predsednik SRJ skrivao Mladića, optuženog pred međunarodnim sudom. To se zove krivično delo u pomaganju počinioca posle krivičnog dela, saučesnik. Umesto da je u zatvoru, on je premijer. Šta očekujete kakva da je služba?
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=24127

Bar da znamo zašto se ne otvaraju dosijei...
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.226
http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=24127

Bar da znamo zašto se ne otvaraju dosijei...

Е сад ће Горан Петровић ("убица с' дечијим лицем") да ми "демистификује" Службу...ахаха.. него јадан чуо да почиње изборна кампања па и он кренуо да се ЗАПИША као и сваки кер, само је одмах у старту мало "забораван" чим је изјавио нешто овако:

цитат:

".... Nikada Tito nije bio kod Leke Rankovića na prijemu, iako su bili ratni drugovi. Nikada Milošević nije došao kod Stanišića, iako su bili bliski saradnici. A 2007. povodom Dana bezbednosti na prijemu u Institutu bezbednosti umesto radnika službe gosti su tajkuni, cela vlada i, što je najtragičnije, tamo je i predsednik države Boris Tadić.
Predsednik koji je sam rekao da bi Bulatović trebalo da bude smenjen kao nesposoban jer nije obavio hašku priču. A Bulatovića je imenovao Koštunica, koji je dve godine kao predsednik SRJ skrivao Mladića, optuženog pred međunarodnim sudom. To se zove krivično delo u pomaganju počinioca posle krivičnog dela, saučesnik. Umesto da je u zatvoru, on je premijer. Šta očekujete kakva da je služba?....".
**********************************************

А заборавио је јадник да сви знамо ДА СЕ ЗОРАН ЂИНЂИЋ НИЈЕ ОДВАЈАО ОД СТАНИШИЋА....

Разни Горани Петровићи, Бебе Поповић, Јањушевићи, Колесари и остала "екипа" боље да запуше своје помијаре јер ће сталним кукурикањем само убрзати разматрање њиховог учешћа у свему што се догађало у Србији од 2000. а догодило се МНОГО ТОГА ЛОШЕГ.
 

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.226
Dobro, a jel tačan bar prvi pasus koji nije obuhvaćen Vašom analizom?п.с. Па нормално да је тачно да је и ДСС довео своје људе у полицију као што је тај лутан од каучука Горан Петровић КАО ЧЛАН ДС-а постао својевремено начелник... који данас пише глупости. Боље да се задржао само на причању анегдота Службе по славама и свадбама.
 
Da biste mogli da otvarate nove teme i trajno koristite svoje ime - kliknite ovde da se registrujete.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.