Demi Mur vs. Monika Beluči

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
419.600
Svet šou-biznisa decenijama je surov prema ženama koje prelaze pedesetu, ali dve dive su rešile da sruše taj narativ.
Demi Mur (63) i Monika Beluči (61) trenutno su u fokusu javnosti više nego ikada, a mediji njihov odnos i pojavljivanja
sve češće opisuju kao „okršaj” dve potpuno različite životne filozofije i estetike.

Umesto da odu u penziju, obe su trenutno na vrhuncu karijera. Demi Mur je favorit za prestižne nagrade zbog uloge karijere
u kojoj je ogolila samu sebe. Monika Beluči je postala muza novog „Bitldžus” serijala i ponovo dokazala da je seks-simbol bez obzira na broj svećica na torti.
Na društvenim mrežma se raspravlja koja bolje izgleda..Demi Mur koja se plastificirala ili Monika Beluči koja se nije plastificirala niti hoce po svojim izjavama.

Ovde ih možete videti ako kliknete direktno na Insta

Деми Мур је хиљаду пута боља глумица од Монике.

Деми данас хиљаду пута боље изгледа од Монике,

Деми је данас хиљаду пута згоднија од Монике,

па, ипак, из неког разлога, више волим Монику. :heart:

Monica bomba u svakom pogledu, jos i ove obline i prirodna lepota.

Ma, gde je Demi Mur bolja, ni po čemu nije bolja, niti izgleda bolje.
tvoje srce ti bolje kaže nego pamet ;)

Za moj pojam, lepših žena koje sam okom opazila nema od Monike Beluči i Elizabet Tejlor. Tejlor mi je uzor za jedne stvari, a Beluči za druge. Demi Mur je lepa žena i uspešna glumica, ali o njoj uopšte ne razmišljam izvan filmova koje je napravila. Npr., Moniku i Elizabet-ne doživljavam kao karaktere svojih filmova uopšte.
I Ketrin Zita Džouns je oduvek lepa i zgodna, ali... setim je se kao sad, kad se priča o lepim ženama iz sveta.
Kod nas mi je od glumica izrazito lepa Nina Seničar.

Back