- Poruka
- 92.126
Pomirišem svoje noge mirišu isto. Jel bih mogao običan sir da stavim u te čarape pa da dobiju istu deluxe aromu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to lici na to, hvala nisam ga jeo od francuskePomirišem svoje noge mirišu isto. Jel bih mogao običan sir da stavim u te čarape pa da dobiju istu deluxe aromu?
Pogledajte prilog 1834102
Ista iskuša smrdi užas al kada krenem da je jedem fantazija![]()
to samo mama jede, ja neću. Ne volim mnogo ribu i te morske plodove.Pomirišem svoje noge mirišu isto. Jel bih mogao običan sir da stavim u te čarape pa da dobiju istu deluxe aromu?
Užas. Videla sam taj sir, videla i one Delux kuvane kozice u slatko-ljutom sosu i još ponešto iz tog Delux programa.
Ništa od toga nisam kupila.
Pa to je Camembert i uvek ima bar blagi miris na belu plesan.Pomirišem svoje noge mirišu isto. Jel bih mogao običan sir da stavim u te čarape pa da dobiju istu deluxe aromu?

kao sto je Čvaki vec napisao, Camembert zapravo i nije toliko smrdljiv koliko sirevi mogu da budu smrdljivi.Pomirišem svoje noge mirišu isto. Jel bih mogao običan sir da stavim u te čarape pa da dobiju istu deluxe aromu?
Šta ti nemaš šato camembert kada se uveče izuješ? To su iste bakterijeTačno sam znao ko je otvorio temu![]()