Zna li neko kako se prelazi minsko polje u ovoj igrici ?svaki put izginemo ja i ortak ...
Z ZRENJANINAC Zainteresovan član Poruka 160 03.07.2003. u 13:34 - Delta force - Black Hawk Down #1 Zna li neko kako se prelazi minsko polje u ovoj igrici ?svaki put izginemo ja i ortak ...
Corey Aktivan član Poruka 1.805 04.07.2003. u 08:31 - Delta force - Black Hawk Down #2 stavis federe na noge i skaces ko zec. __________________________ SlipKnoT 4e\/er You fu*kin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Sh*t you call a heart... _________________ www.cs-centar.net _________________
stavis federe na noge i skaces ko zec. __________________________ SlipKnoT 4e\/er You fu*kin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Sh*t you call a heart... _________________ www.cs-centar.net _________________
B Backy Primećen član Poruka 718 05.07.2003. u 17:28 - Delta force - Black Hawk Down #3 Isto kao u Half-Life-u. Pucaj u zemlju i mine ce da explodiraju zbog metaka. Ovo treba raditi sa vece daljine jer su jake u pi*ku mate*inu.
Isto kao u Half-Life-u. Pucaj u zemlju i mine ce da explodiraju zbog metaka. Ovo treba raditi sa vece daljine jer su jake u pi*ku mate*inu.
C Corey . Gost 06.07.2003. u 14:18 - Delta force - Black Hawk Down #4 KAKO TO NISI SHVATIO? Corey,kito
Corey Aktivan član Poruka 1.805 06.07.2003. u 14:48 - Delta force - Black Hawk Down #5 Ma vidis da je decko piglu. ______________________ SlipKnoT 4e\/er You fu*kin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Sh*t you call a heart... _________________ www.cs-centar.net _________________
Ma vidis da je decko piglu. ______________________ SlipKnoT 4e\/er You fu*kin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Sh*t you call a heart... _________________ www.cs-centar.net _________________
V vandam Početnik Poruka 13 20.11.2003. u 19:58 - Delta force - Black Hawk Down #6 Vise puta sam prelazio krecuci se u cik cak od jednog belog kocica do drugog...PS.probaj....
prion Zainteresovan član Poruka 366 25.11.2003. u 21:56 - Delta force - Black Hawk Down #7 samo ides od kocica do kocica,na nivou kad dolazis sa camcem pustis jednog da pobegne preko minskog polja i ides gde je on prosao .
samo ides od kocica do kocica,na nivou kad dolazis sa camcem pustis jednog da pobegne preko minskog polja i ides gde je on prosao .