Najljepsi poklon bice mi ako vas dvoje opstanete zajedno do mog iduceg rodjendana...
A ne brigaj za strumfetu, doci ce ona vec, vidjeces... :wink:
A ne brigaj za strumfetu, doci ce ona vec, vidjeces... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:Najljepsi poklon bice mi ako vas dvoje opstanete zajedno do mog iduceg rodjendana...![]()
Ako se strumpfeta bude slozila izdacemo jedno saopstenje za javnost, pocetkom sledece godine![]()

tu saaaamDellBoy-011:Gazdarice, kad ti je rodjendan, kupicemo ti nesto :wink:
a nema mi strumpfete dva dana![]()

DellBoy-011:moraces prvo da mi kazes sta je toGazdarica:Najljepsi poklon bice mi ako vas dvoje opstanete zajedno do mog iduceg rodjendana...![]()
Ako se strumpfeta bude slozila izdacemo jedno saopstenje za javnost, pocetkom sledece godine![]()
:wink: pp,naravno :wink:

sapni mi,sapni mi,sta cekas,evo sva sam se pretvorila u uvoDellBoy-011:Sapnucu ti to na PV :wink:

strumpfeta:sapni mi,sapni mi,sta cekas,evo sva sam se pretvorila u uvoDellBoy-011:Sapnucu ti to na PV :wink:![]()

anakin:ma vidi ga, on bi na spavanje!!!!!
e pa ne moze to tako, dizi se i nastavljaj akciju kad si nas vec navukao!!!![]()
![]()

sta se ovo desava,jednu noc ne dodjem na forum i svasta propustimDellBoy-011:Nije strasno sto smo malo prosetali, s obzirom da je ljudima interesantna moze i da ostane, a ako bas mora da bude pomerena zbog pravila, postovacemo ih![]()

:wink:telepatija,sta ces :wink:DellBoy-011:Oooooooooooooo ko to meni stigao![]()
![]()
![]()
u isto vreme:wink:
blondi:ajte vi kod mene... pošto je del-boy otvorio temu idete u On traži nju... valjda ju je i tražio
tamo neče niko da vas dira
good luck 8)