Deljenje javnih preduzeca (svako svoju cokoladu)

Načelno je dogovoreno da EPS i Telekom pripadnu naprednjacima, a da socijalisti nastave da upravljaju preduzećima u kojima su bili i do sada, s tim da im još neka odu u miraz.

http://www.***************/politika/drasko-petrovic-na-celu-telekoma-12
rade kao i do sada,pljacka se nastavlja,stranacka zaposljavanja sasvim uobicajena stvar sad kad je Dinkic ponovo u vladi.....kako covek da ne poludi:confused:
 
photo02431.jpg
 
Beograd -- Odlukom Skupštine grada Beograda, dosadašnji generalni direktor Telekom Srbije Branko Radujko imenovan je za predsednika Upravnog odbora GSP-a.
Sa te funkcije odbornici skupštine grada razrešili su dosadašnjeg predsednika UO Bojana Bovana, koji je podneo ostavku.Kako se obrazlaže, odluka o postavljanju Branka Radujka na čelo Upravnog odbora GSP-a doneta je kao sastavni deo mera u cilju restrukturiranja i transformacije najvećeg gradskog prevoznika iz gubitaša u profitabilno preduzeće.

GSP već godinama beleži gubitke u poslovanju, pa se očekuje da će u restrukturiranju akcenat bude na optimizaciji poslovnih procesa i racionalizaciji poslovanja. Kako saznajemo, Radujko na poziciji predsednika UO neće primati novčanu nadoknadu.

Branka Radujka je krajem 2007. godine tadašnja Vlada Srbije koju su činili DS i DSS imenovala na mesto generalnog direkotra Telekoma Srbije, gde je zamenio dotadašnjeg direkotra Draška Petrovića.

Radujko je diplomirani je pravnik, rođen je u Kninu 1974. godine. Karijeru je počeo kao pripravnik u advokatskoj kancelariji, a potom radio u međunarodnom humanitarnom sektoru. Bio je savetnik pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića i šef kabineta premijera Zorana Živkovića. Predsednik Srbije Boris Tadić postavio ga je 2004. godine za specijalnog savetnika zaduženog za regionalnu politiku, a od juna 2006. je generalni sekretar predsednika Republike.

Član je Demokratske stranke, Srpske asocijacije menadžera i Saveta Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.
U toku je sednica Skupštine grada Beograda na kojoj odbornici raspravljaju o rebalansu gradskog budžeta. Istovremeno su doneli odluke o imenovanju novih uprava u gradskim javnim preduzećima.

Odlukom Supštine Beograda vršilac dužnosti direktora Beograd puta biće Goran Aleksić.

Razrešen je direktor Hipodroma Beograd Boris Ivković, kao i direktor Javnog preduzeća za uredjenje, korišćenje i održavanje "Ada Ciganlija" Zoran Gajić koji je podneo ostavku na lični zahtev.

Odbornici su razrešili dužnosti i v.d direktora Gradskog stambenog Danila Vuksanovića, a na njegovo mesto imenovan je Veselin Marković.

Sa mesta predsednika Upravnog odbora Infostana razrešen je Goran Bujić, a na tu funkciju imenovan je Bojan Milić.

Razrešen je dužnosti i predsednik Upravnog odbora Beograd puta Dejan Stefanović, a na to mesto imenovan je Vladimir Jezdimirović.

Na mesto dosadašnjeg predsednika Upravnog odbora Gradskog stambenog Dejana Živkovića imenovan je Dejan Bulajić.

http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2012&mm=07&dd=12&nav_id=626048

Шта рећи?Паре из ГСП-а је покрао Ђилас,да ли је дошло време да се ГСП потпуно уништи а Ћилас и Радујко постану једини превозници у Београду?
 
Radujko je diplomirani je pravnik, rođen je u Kninu 1974. godine. Karijeru je počeo kao pripravnik u advokatskoj kancelariji, a potom radio u međunarodnom humanitarnom sektoru. Bio je savetnik pokojnog premijera Srbije Zorana Đinđića i šef kabineta premijera Zorana Živkovića. Predsednik Srbije Boris Tadić postavio ga je 2004. godine za specijalnog savetnika zaduženog za regionalnu politiku, a od juna 2006. je generalni sekretar predsednika Republike.
====================================================================================================================================
A kojim vodama je uplovio u DS??????:per::per::per::per::per::per::per::per:
Kao pripravnik u advokatskoj kancelariji .....:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Sa mjesta pripravnika i vodonose u Crvenom krstu, za Djindjicevog savjetnika,
pa jel je to moguuuuce????:D:D:D
 
Poslednja izmena:
Mislim da je ideja bila da se spasi blama smene. Posto je Telekom pod ingerencijom republicke vlade mozda je i trazio da ode tamo gde jos vladaju demokrate u firmu gde je gazda grad. Inace on im je jedan od najbolljih ,menadzera po rezultatima .Procena je da ce prvo biti prodat Telekom

Велика лова се ту увек провлачила, а радници и ГСП од тога ништа нису никада видели. Сада, када је на сцену ступио "БУС ПЛУС" и српско-тусрко предузеће које полако преузима ингеренције ГСП, зар нису ЈАСНЕ НАМЕРЕ:?:

Ђилас (последња узданица, да не кажем перјаница :zper: ДС) наставља хаварисање свега што је овај народ деценијама градио. Могуће да видимо ускоро крај и ГСП...


А, тај Радујко. Да није он био у неком дилу са Ђинђићем деведесетих ? Ако неко зна ко су му родитељи и да ли је имао неки капитал, па је можда финансирао "борбу" петооктобараца, ето, куд ће сигурнија "улазница" за многа важна места на којима се он налазио.

Треба бре, све биографије ових петооктобараца ДОБРО пречешљати, можда би нам много тога било јасније!!!

.
 

Back
Top