Delikatna politička/društvena pitanja

Sa kojom tezom se SLAŽETE:

• 1. „Zabraniti organizacije koje promovišu nacizam i fašizam“

• 2. „Srbija treba nastaviti put prema evroatlanskim integracijama“

• 3. „Državu treba decentralizirati i regionalizirati“

• 4. „Vojsku treba profesionalizirati i ukinuti obavezno služenje u vojsci“

• 5. „Hrvatski kapital kao i svaki drugi u Srbiji je dobrodošao“

• 6. „Uvođenje smrtne kazne za počinioce najtežih zločina“

• 7. „Protiv sam legalizacije lakih droga i prostitucije“

• 8. „Dijaspora ima pravo da glasa na izborima“

• 9. „Veronauka kao predmet treba i dalje ostati u školama“

• 10. „Protiv sam predloga o realizaciji: istopolni brakovi“

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zasto bi jednom kyoatu objasnjavao sta zelim u srbiju.zamisli da ja tebe pitam kaku ekonomsku politiku predlazes u tajland.
nemam nista protiv tebe ali ako nisi srbin stvarno je cudno sto se toliko brines za nasi tadici i nasi zakoni.uzput imal neki srbin koji se toliko brine za politiku u hrvatsku na neki hrvatski forum.
A bre milune ,kyo je dobronamjeran dečko...Ima ovdje i drugačijih hrvata,mnogo gorih od njega...

........evo nakon 46 forumaša koji su ispunili ovu anketu....

a bre Milun; adem_ks; Alekasandar3; Архангел; Azathoth; Banshee; baracigor; bubobubo; crow; Derer; DeteSunca; DJM; Donqihote; gogag; filatelista, pa šta?; goxy; Ha-Nocri; Ivan015; jedite_kod_Joa; Kaj; klikk; kyo.; master_of_errors; maričičak; medved_bg; moje srce; NSCZ; Peaceful; peti ligament; porin50; saladin; Secikesa; SiIent Bob; Синовац; Šaban; Шалом; Torrente-Bgd; svetolik trpkovic; sw-darthBEN; Vintage; vrkveni krokodil; voyo.riq; Yopa; Zvezdica; zike; ~Petar~

Delikatna politička pitanja i kakav stav imate spram njih

evo rezultata na ovu tematsku anketu (da vidimo s kime se najviše slažemo i kako smo glasali po opcijama)

a) iz oblasti: Uređenje države
1) Decentralizacija i regionalizacija zemlje
ZA: 34 kyo.; klikk; filatelista, pa šta?; porin50; DJM; medved_bg; Архангел; svetolik trpkovic; Vintage; adem_ks; Banshee; Kaj; Ha-Nocri; Yopa; goxy; crow; ~Petar~; DeteSunca; sw-darthBEN; SiIent Bob; vrkveni krokodil Peaceful Шалом Donqihote Ivan015 saladin moje srce baracigor master_of_errors gogag NSCZ Šaban Azathoth a bre Milun
SUZDRŽAN: 10 Secikesa; Derer; jedite_kod_Joa Синовац Zvezdica zike maričičak Torrente-Bgd voyo.riq peti ligament
PROTIV: 2 Alekasandar3 bubobubo

2) Ukidanje obaveznog služenja vojnog roka
ZA: 30 kyo.; Secikesa klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Kaj Ha-Nocri goxy crow ~Petar~ sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Ivan015 saladin moje srce Zvezdica zike baracigor maričičak master_of_errors Šaban Azathoth bubobubo
SUZDRŽAN: 3 medved_bg DeteSunca jedite_kod_Joa
PROTIV: 13 Alekasandar3 Архангел Yopa Peaceful Шалом Donqihote Синовац Torrente-Bgd gogag NSCZ voyo.riq peti ligament a bre Milun

3) Smrtna kazna za počinioce najtežih zločina
ZA: 21 Alekasandar3 klikk filatelista, pa šta? Derer DJM medved_bg goxy crow jedite_kod_Joa sw-darthBEN SiIent Bob Peaceful Шалом Donqihote Ivan015 saladin zike Torrente-Bgd NSCZ Šaban a bre Milun
SUZDRŽAN: 3 kyo. maričičak master_of_errors
PROTIV: 22 Secikesa porin50 Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Kaj Ha-Nocri Yopa ~Petar~ DeteSunca vrkveni krokodil Синовац moje srce Zvezdica baracigor gogag Azathoth voyo.riq peti ligament bubobubo

4) Zabrana pušenja na svim javnim (zatvorenim) mestima.
ZA: 29 Secikesa filatelista, pa šta? porin50 Vintage adem_ks Banshee Kaj Ha-Nocri crow ~Petar~ jedite_kod_Joa SiIent Bob vrkveni krokodil Peaceful Donqihote Ivan015 saladin moje srce Zvezdica zike maričičak Torrente-Bgd master_of_errors gogag NSCZ Šaban peti ligament bubobubo a bre Milun
SUZDRŽAN: 8 Alekasandar3 Derer svetolik trpkovic goxy Синовац baracigor Azathoth voyo.riq
PROTIV: 9 kyo. klikk DJM medved_bg Архангел Yopa DeteSunca sw-darthBEN Шалом

5) Dijaspora ima pravo da odlučuje i glasa na izborima
ZA: 5 Шалом Ivan015 Синовац zike NSCZ
SUZDRŽAN: 13 klikk Derer porin50 adem_ks Kaj goxy DeteSunca jedite_kod_Joa Zvezdica master_of_errors voyo.riq peti ligament bubobubo
PROTIV: 28 kyo. Secikesa Alekasandar3 filatelista, pa šta? DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic Vintage Banshee Ha-Nocri Yopa crow ~Petar~ sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Peaceful Donqihote saladin moje srce baracigor maričičak Torrente-Bgd gogag Šaban Azathoth a bre Milun

b) iz oblasti: Legalizacije
1) Do 0,7promila alkohola u krvi dopuštena za vozače
ZA: 14 kyo. Alekasandar3 klikk porin50 svetolik trpkovic Ha-Nocri sw-darthBEN SiIent Bob Peaceful Синовац baracigor master_of_errors NSCZ Šaban
SUZDRŽAN: 9 Derer crow vrkveni krokodil Ivan015 moje srce Torrente-Bgd gogag voyo.riq Azathoth
PROTIV: 23 Secikesa filatelista, pa šta? DJM medved_bg Архангел Vintage adem_ks Banshee Kaj Yopa goxy ~Petar~ DeteSunca jedite_kod_Joa Шалом Donqihote saladin Zvezdica zike maričičak peti ligament bubobubo a bre Milun

2) Legalizacija lakih droga (npr. marihuane)
ZA: 19 kyo. klikk filatelista, pa šta? porin50 DJM svetolik trpkovic Banshee Ha-Nocri Yopa goxy crow ~Petar~ sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Ivan015 baracigor gogag Šaban
SUZDRŽAN: 5 Secikesa Derer medved_bg Zvezdica Azathoth
PROTIV: 22 Alekasandar3 Архангел Vintage adem_ks Kaj DeteSunca jedite_kod_Joa Peaceful Шалом Donqihote saladin Синовац moje srce zike maričičak Torrente-Bgd master_of_errors NSCZ voyo.riq peti ligament bubobubo a bre Milun

3) Legalizacija prostitucije
ZA: 25 Secikesa klikk filatelista, pa šta? DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee goxy crow ~Petar~ DeteSunca SiIent Bob vrkveni krokodil Peaceful Donqihote Ivan015 moje srce baracigor Torrente-Bgd gogag Šaban bubobubo
SUZDRŽAN: 5 kyo. Ha-Nocri sw-darthBEN Zvezdica Azathoth
PROTIV: 16 Alekasandar3 Derer porin50 Kaj Yopa jedite_kod_Joa Шалом saladin Синовац zike maričičak master_of_errors NSCZ voyo.riq peti ligament a bre Milun

4) Legalizacija abortusa
ZA: 23 klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 medved_bg Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Ha-Nocri crow ~Petar~ sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Ivan015 moje srce baracigor maričičak gogag Šaban bubobubo
SUZDRŽAN: 14 kyo. Secikesa Alekasandar3 Yopa goxy Peaceful Donqihote Zvezdica Torrente-Bgd master_of_errors NSCZ Azathoth peti ligament a bre Milun
PROTIV: 9 DJM Kaj DeteSunca jedite_kod_Joa Шалом saladin Синовац zike voyo.riq

5) Legalizacija eutanazije
ZA: 17 klikk filatelista, pa šta? Derer svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Yopa crow ~Petar~ sw-darthBEN vrkveni krokodil saladin zike baracigor Šaban Azathoth
SUZDRŽAN: 22 kyo. Secikesa Alekasandar3 medved_bg Архангел Ha-Nocri goxy DeteSunca jedite_kod_Joa Peaceful Ivan015 moje srce Zvezdica maričičak Torrente-Bgd master_of_errors gogag NSCZ voyo.riq peti ligament bubobubo a bre Milun
PROTIV: 7 porin50 DJM Kaj SiIent Bob Шалом Donqihote Синовац

Poslednja izmena:
c) iz oblasti: Integracije vanjska politika
1) Ulazak u EU
ZA: 31 kyo. klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Kaj Ha-Nocri goxy crow ~Petar~ DeteSunca sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Peaceful Ivan015 moje srce Zvezdica baracigor master_of_errors gogag Šaban Azathoth bubobubo
SUZDRŽAN: 9 Yopa jedite_kod_Joa Donqihote saladin Синовац maričičak Torrente-Bgd voyo.riq peti ligament
PROTIV: 6 Secikesa Alekasandar3 Шалом zike NSCZ a bre Milun

2) Ulazak u CEFTAu
ZA: 31 kyo. klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Kaj Ha-Nocri Yopa goxy crow ~Petar~ DeteSunca sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Donqihote Ivan015 moje srce Zvezdica baracigor gogag Šaban Azathoth bubobubo
SUZDRŽAN: 10 jedite_kod_Joa saladin Синовац zike maričičak master_of_errors NSCZ voyo.riq peti ligament a bre Milun
PROTIV: 5 Secikesa Alekasandar3 Peaceful Шалом Torrente-Bgd

3) Ulazak u NATO
ZA: 14 klikk filatelista, pa šta? Vintage adem_ks Ha-Nocri goxy ~Petar~ sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Ivan015 baracigor Šaban Azathoth
SUZDRŽAN: 10 kyo. porin50 DJM medved_bg svetolik trpkovic Banshee crow saladin maričičak master_of_errors
PROTIV: 22 Secikesa Alekasandar3 Derer Архангел Kaj Yopa DeteSunca jedite_kod_Joa Peaceful Шалом Donqihote Синовац moje srce Zvezdica zike Torrente-Bgd gogag NSCZ voyo.riq peti ligament bubobubo a bre Milun

4) Nastavak surdadnje s Haškim tribunalom
ZA: 27 klikk filatelista, pa šta? Derer medved_bg Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Banshee Ha-Nocri Yopa goxy crow ~Petar~ DeteSunca sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Donqihote Ivan015 Синовац moje srce baracigo rmaster_of_errors gogag Šaban Azathoth
SUZDRŽAN:7 kyo. DJM Kaj saladin Zvezdica maričičak peti ligament
PROTIV: 12 Secikesa Alekasandar3 porin50 jedite_kod_Joa Peaceful Шалом zike Torrente-Bgd NSCZ voyo.riq bubobubo a bre Milun

5) Hrvatski kapital u Srbiji / Srpski kapital u Hrvatskoj
ZA: 38 kyo. Secikesa klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic adem_ks Banshee Kaj Ha-Nocri Yopa goxy crow ~Petar~ DeteSunca sw-darthBEN SiIent Bob vrkveni krokodil Donqihote Ivan015 Синовац moje srce Zvezdica zike baracigor maričičak master_of_errors gogag Šaban Azathoth voyo.riq peti ligament bubobubo a bre Milun
SUZDRŽAN: 3 Vintage jedite_kod_Joa saladin
PROTIV: 5 Alekasandar3 Peaceful Шалом Torrente-Bgd NSCZ

d) iz oblasti: Društvo i manjinska prava
1) Istospolni brakovi
ZA: 19 kyo. klikk filatelista, pa šta? Derer medved_bg Архангел Vintage adem_ks Banshee Ha-Nocri ~Petar~ SiIent Bob vrkveni krokodil moje srce baracigor gogag Azathoth peti ligament bubobubo
SUZDRŽAN: 6 porin50 svetolik trpkovic crow sw-darthBEN Ivan015 Zvezdica
PROTIV: 21 Secikesa Alekasandar3 DJM Kaj Yopa goxy DeteSunca jedite_kod_Joa Peaceful Шалом Donqihote saladin Синовац zike maričičak Torrente-Bgd master_of_errors NSCZ Šaban voyo.riq a bre Milun

2) Mogućnost posvajanja dece istospolnih partnera
ZA: 7 klikk Vintage adem_ks Banshee ~Petar~ baracigor bubobubo
SUZDRŽAN: 5 kyo. medved_bg vrkveni krokodil Ivan015 Azathoth
PROTIV: 33 Secikesa Alekasandar3 filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM Архангел svetolik trpkovic Kaj Yopa goxy crow DeteSunca jedite_kod_Joa sw-darthBEN SiIent Bob Peaceful Шалом Donqihote saladin Синовац moje srce Zvezdica zike maričičak Torrente-Bgd master_of_errors gogag NSCZ Šaban voyo.riq peti ligament a bre Milun

3) Veronauka u školama
ZA: 19 Secikesa Alekasandar3 filatelista, pa šta? Derer porin50 adem_ks Kaj goxy jedite_kod_Joa Шалом Donqihote Ivan015 Синовац moje srce Zvezdica zike maričičak NSCZ peti ligament
SUZDRŽAN: 10 klikk Архангел Yopa ~Petar~ DeteSunca SiIent Bob saladin master_of_errors Azathoth voyo.riq
PROTIV: 17 kyo. DJM medved_bg svetolik trpkovic Vintage Banshee Ha-Nocri crow sw-darthBEN vrkveni krokodil Peaceful baracigor Torrente-Bgd gogag Šaban bubobubo a bre Milun

4) Zabrana karikatura koje vređaju ili ismijavaju religijske osjećaje vernika
ZA: 20 kyo. Secikesa Alekasandar3 filatelista, pa šta? Архангел svetolik trpkovic Vintage adem_ks Kaj Yopa crow jedite_kod_Joa sw-darthBEN Шалом Donqihote saladin Синовац zike voyo.riq peti ligament
SUZDRŽAN: 7 goxy Ivan015 Zvezdica maričičak master_of_errors NSCZ Azathoth
PROTIV: 19 klikk Derer porin50 DJM medved_bg Banshee Ha-Nocri ~Petar~ DeteSunca SiIent Bob vrkveni krokodil Peaceful moje srce baracigor Torrente-Bgd gogag Šaban bubobubo a bre Milun

5) Zabrana organizacija koje promovišu nacizam i/ili fašizam kao poželjno
ZA: 35 kyo. Alekasandar3 klikk filatelista, pa šta? Derer porin50 DJM medved_bg Архангел svetolik trpkovic Banshee Kaj Ha-Nocri Yopa goxy crow ~Petar~ jedite_kod_Joa sw-darthBEN vrkveni krokodil Peaceful Шалом Donqihote Ivan015 Синовац moje srce Zvezdica baracigor maričičak Torrente-Bgd master_of_errors Šaban voyo.riq peti ligament a bre Milun
SUZDRŽAN: 3 SiIent Bob saladin Azathoth
PROTIV: 8 Secikesa Vintage adem_ks DeteSunca zike gogag NSCZ bubobubo

-------------------------------------
vaš dodatak:
-------------------------------------

Naravno, možete davati i svoje predloge

NOVO (vaši predlozi):

1) Rad nedeljom
ZA: 4 kyo. Donqihote Ivan015 bubobubo
SUZDRŽAN: 2 gogag Azathoth
PROTIV: 17 Vintage Banshee Kaj goxy ~Petar~ jedite_kod_Joa vrkveni krokodil Шалом saladin Синовац Zvezdica zike Torrente-Bgd NSCZ voyo.riq peti ligament a bre Milun

2) Zabraniti Crkvi da se pred izbore izjašnjava za političku stranku
ZA: 13 kyo. jedite_kod_Joa SiIent Bob vrkveni krokodil Donqihote Ivan015 saladin Zvezdica Torrente-Bgd gogag NSCZ bubobubo a bre Milun
SUZDRŽAN: 4 Синовац Azathoth voyo.riq peti ligament
PROTIV: 2 Шалом zike

3) Crkva (kao i ostale službene religije u državi) imaju pravo dobijati financijska sredstva iz državnog proračuna
ZA: 9 kyo. Шалом Donqihote Ivan015 Синовац zike gogag NSCZ peti ligament
SUZDRŽAN: 4 jedite_kod_Joa saladin Zvezdica voyo.riq
PROTIV: 6 SiIent Bob vrkveni krokodil Torrente-Bgd Azathoth bubobubo a bre Milun

4) Savez Srbije sa Rusima
ZA: 1 fosilvaso:mrgreen::hahaha:
SUZDRŽAN: 0
PROTIV: 0

NAJNOVIJE (od Torrentea)
5) Zabrana nevladinih organizacija
ZA: 1 Torrente-Bgd:mrgreen::hahaha:
SUZDRŽAN: 0
PROTIV: 0

PS u vašim predlozima budite bar maro realniji:idea:

Poslednja izmena:
a evo da vidimo... :D
kako je "Parlament Krstarice" glasao:

TOP 5 "zakona" koja ste najviše PODRŽALI

1. Hrvatski kapital u Srbiji / Srpski kapital u Hrvatskoj....ZA=38....(S=3....P=5)
2. Zabrana org. koje promovišu nacizam i/ili fašizam......ZA=35....(S=3....P=8)
3. Decentralizacija i regionalizacija zemlje....................ZA=34....(S=10...P=2)
4. Ulazak Srbije u CEFTU...........................................ZA=31....(S=10...P=5)
5. Ulazak Srbije u EU.................................................ZA=31....(S=9.....P=6)

TOP 5 "zakona" kojima ste se najviše USPROTIVILI

1. Mogućnost posvajanja dece istopolnih partnera.....PROTIV=33....(S=5.....Z=7)
2. Dijaspora ima pravo glasa na izborima..................PROTIV=28....(S=13....Z=5)
3. Legalizacija alkohola 0,7 promila za vozače..........PROTIV=23....(S=9.....Z=14)
4. Ulazak Srbije u NATO.........................................PROTIV=22....(S=10...Z=14)
5. Legalizacija lakih droga (npr. marihuane)..............PROTIV=22.....(S=5....Z=19)

TOP 3 "zakona" u kojima ste bili najviše SUZDRŽANI

1. Legalizacija eutanazije.............................SUZDRŽANI=22....(Z=17....P=7)
2. Legalizacija abortusa...............................SUZDRŽANI=14.....(Z=23...P=9)
3. Dijaspora ima pravo glasa na izborima.......SUZDRŽANI=13.....(Z=5.....P=28)

TOP 3 "zakona" u kojima ste bili u DVA BLOKA podjeljeni
(gde je između ZA i PROTIV veoma mala razlika)

1. Smrtna kazna za počinioce najtežih zločina.........22-21
2. Zabrana karikatura koje vređaju religiju vernika......20-19
3. Istospolni brakovi...............................................21-19

Poslednja izmena:
A bre milune ,kyo je dobronamjeran dečko...Ima ovdje i drugačijih hrvata,mnogo gorih od njega...
[/B
]tek sad vidjela ovu anketu...
a kyo postavlja doista najbolje ankete na ovom forumu...
i da je dobronamjeran decko to stoji 100%
p.s. na ovom forumu ima i (gorih ?)nomalnih Hrvata, ne samo dupelizaca
i po kojem kriterijumu dijelis Hrvate na "dobre" i "zle"; samo pitam....

1) Decentralizacija i regionalizacija zemlje........................ZA
2) Ukidanje obaveznog služenja vojnog roka......................ZA
3) Smrtna kaznaza počinioce najtežih zločina...................ZA
4) Zabrana pušenja na svim javnim (zatvorenim) mestima...ZA
5) Dijaspora ima pravo da odlučuje i glasa na izborima.......ZA

1) Do 0,7promila alkohola u krvi dopuštena za vozače.......ZA
2) Legalizacija lakih droga (npr. marihuane)......................ZA
3) Legalizacija prostitucije...................................... ........ZA
4) Legalizacija abortusa.......................................... .......ZA
5) Legalizacija eutanazije........................................ .......ZA

1) Ulazak u EU................................................ .............ZA
2) Ulazak u CEFTAu............................................ ..........ZA
3) Ulazak u NATO.............................................. ...........SUZDRŽAN
4) Nastavak surdadnje s Haškim tribunalom ....................ZA
5) Hrvatski kapital u Srbiji / Srpski kapital u Hrvatskoj.......ZA

1) Istospolni brakovi........................................... ............PROTIV
2) Mogućnost posvajanja dece istospolnih partnera..........PROTIV
3) Veronauka u školama.......................................... ......PROTIV
4) Zabrana karikatura koje vređaju ili ismijavaju religijske
osjećaje vernika........................................... .............SUZDRŽAN
5) Zabrana organizacija koje promovišu nacizam
i/ili fašizam kao poželjno......................................... ..ZA

novo:
1) Rad nedeljom.......................................... .....................................ZA
2) Zabraniti Crkvi da se pred izbore izjašnjava zapolitičku stranku...ZA
3) Crkva (kao i ostale službene religije u državi)
imaju pravo dobijati financijska sredstva iz državnog proračuna....... PROTIV

Evo, ja ću opet, pošto prošli put nijesam bio ozbiljan
5) Dijaspora ima pravo da odlučuje i glasa na izborima.......PROTIV

1) Do 0,7promila alkohola u krvi dopuštena za vozače.......PROTIV
2) Legalizacija lakih droga (npr. marihuane)......................PROTIV
3) Legalizacija prostitucije...................................... ........PROTIV
4) Legalizacija abortusa.......................................... .......ZA (ako je žena/đevojka silovana)

3) Ulazak u NATO.............................................. ...........ZA
4) Nastavak surdadnje s Haškim tribunalom ....................ZA (za dobro Srbije, inače se ne slažem sa ovim sudom)

1) Istospolni brakovi........................................... ............PROTIV
3) Veronauka u školama.......................................... ......PROTIV
osjećaje vernika........................................... .............ZA
i/ili fašizam kao poželjno......................................... ..PROTIV (imaju pravo da postoje i da izražavaju svoje mišljenje)

novo:
1) Rad nedeljom.......................................... .....................................PROTIV
imaju pravo dobijati financijska sredstva iz državnog proračuna....... ZA

@kyo
Ovo računaj kao moje odgovore

1) Decentralizacija i regionalizacija zemlje........................ PROTIV
3) Smrtna kaznaza počinioce najtežih zločina...................SUZDRŽAN
5) Dijaspora ima pravo da odlučuje i glasa na izborima.......SUZDRŽAN

2) Legalizacija lakih droga (npr. marihuane)......................SUZDRŽAN
3) Legalizacija prostitucije...................................... ........PROTIV
4) Legalizacija abortusa.......................................... .......PROTIV

3) Ulazak u NATO.............................................. ...........PROTIV
4) Nastavak surdadnje s Haškim tribunalom ....................SUZDRŽAN

3) Veronauka u školama.......................................... ......SUZDRŽAN
i/ili fašizam kao poželjno......................................... ..PROTIV

Naravno, možete davati i svoje predloge

novo:
1) Rad nedeljom.......................................... .....................................PROTIV
imaju pravo dobijati financijska sredstva iz državnog proračuna.......PROTIV

1) Ulazak u EU................................................ .............PROTIV
2) Ulazak u CEFTAu............................................ ......SUZDRŽAN
3) Ulazak u NATO.............................................. ........... PROTIV
4) Nastavak surdadnje s Haškim tribunalom .................... PROTIV
5) Hrvatski kapital u Srbiji / Srpski kapital u Hrvatskoj.......PROTIV

1) Do 0,7promila alkohola u krvi dopuštena za vozače.......suzdrzan
2) Legalizacija lakih droga (npr. marihuane)......................protiv
3) Legalizacija prostitucije...................................... ........za
4) Legalizacija abortusa.......................................... .......PROTIV
5) Legalizacija eutanazije........................................ .......sta je to?

3) Veronauka u školama.......................................... ......obavezna
i/ili fašizam kao poželjno......................................... ..za

novo:
1) Rad nedeljom.......................................... .....................................PROTIV i subotom
2) Zabraniti Crkvi da se pred izbore izjašnjava zapolitičku stranku...protiv
imaju pravo dobijati financijska sredstva iz državnog proračuna.......za

4) Zabrana pušenja na svim javnim (zatvorenim) mestima...PROTIV
5) Dijaspora ima pravo da odlučuje i glasa na izborima.......PROTIV

2) Legalizacija lakih droga (npr. marihuane)......................PROTIV
5) Legalizacija eutanazije........................................ .......PROTIV

3) Ulazak u NATO.............................................. ...........ZA
4) Nastavak surdadnje s Haškim tribunalom ....................ZA

3) Veronauka u školama.......................................... ......ZA
i/ili fašizam kao poželjno......................................... ..ZA

novo:
imaju pravo dobijati financijska sredstva iz državnog proračuna....... ZA

B

Back