Quantcast

DELIJE POSLALE BRUTALNU PORUKU DEJANU SAVIĆEVIĆU:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

anajade

Ističe se
Poruka
2.081
Je**m te u ta usta škrbava!
Najvernije pristalice Crvene zvezde na trećoj utakmici finala Superlige sa Partizanom odgovorile su Dejanu Savićeviću na optužbe kako su Delije produžena ruka vlasti i da je Zvezdan Terzić preko njih pritiskao Tumbakovića i crveno-bele fudbalere da napuste reprezentaciju Crne Gore.

Povodom te izjave Dejana Savićevića oglasio se Zvezdan Terzić, a sada i Delije.

Prvo su jednim transparentom prozvali celu Crnu Goru i zapalili zastavu tzv. Kosova, a onda je usledila direktna prozivka Dejanu Savićeviću.


Delije su razvile transparent na kome je pisalo:

'' Sever - produžena ruka Srbije, nikada vlasti i službe! ***** te u ta usta škrbava,'' aludirajući na skandaloznu poruku Savićevića koju je poslao tokom jednog intervjua nepoznatom Hrvatu.
 
Poslednja izmena od moderatora:

anajade

Ističe se
Poruka
2.081
terzić odgovorio Savićeviću: Srbija ti je dala ime i slavu, laž je da sam bilo kome zabranio da igra!

Zašto je Dejan Savićević ovim izjavama sebe stavio u funkciju negativne politike prema Srbiji nije mi jasno, ali neka njemu služi na čast. Crvena zvezda i Srbija su mu dali ime i prezime, ljubav i emociju, i ja iskreno želim da Dejan Savićević i poslije ovoga dolazi u Beograd kao veliko ime i ljubimac naših navijača, i bude dočekan kao jedan od najvećih igrača koje je Crvena zvezda ikada imala”, rekao je Zvezdan Terzić.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top