General Dus@n
Iskusan
- Poruka
- 6.505
Добри су Пољаци, али наши чекају команду
па зар не видиш која је хајка на навијаче да их све назову хулиганима и сатанизују...видиш какве су ненормалне казне дате оним несрећним клинцима оптуженим за двоструко убиство Татона(оптужница је била урнебесна-оптужени су да су убили Татона (не знам тачан датум)нпр 15.09 а да је он умро 30.09....значи по тој свињарији од оптужнице човек је двапут умро...ништа сведок који није ни зват у суд а који је дао тај дан изјаву да је Татон сам скочио са тог степеништа,ништа што не постоји ниједан доказ да су ти момци уопште учествовали у тучи(ниједан од Татонових пријатеља их није идентификовао),ништа што је сам Татон био вођа навијачке групе и што му је био забрањен улаз на стадион Тулуза,ништа истраживање о могућој лекарској грешци......као што видиш,ова издајничка власт је рершила да се прво обрачуна са навијачима и да их неутрализује и заплаши јер зна,и сама је тако дошла на власт,да су они веома озбиљна претња по њих кад изађе НАЈЗАД народ на улицу ....а и сами навијачи су то схватили...па су,можеш мислити,прогласили примирје(?!) међу собом док се не реше заједничког непријатеља...издајничке власти..
Objasnio....
Dečko je verovatno bio patriota, ali gde je smisao u tome što je stradao u vatri koju su podmetnuli "njegovi ortaci"?
Mnogi misle da je ubijen u toj ambasadi.....mada nebih da sirim nesto sto nije dokazano...
Njega nema,pa nema....tu ne moze nista da se promeni...
Poslednja izmena: