Dekoracija za zid, molim za pomoc!

Kreativci, molim za pomoć-savet.
U kuhinji imam dva prazna zida, jedan je 0,70 x 2,70, drugi 1,00 x 2,70m. Kuhinja mi je ujedno i trpezarija. Volela bih da ih nečim ulepšam ali jednostavno nemam ideje, da li nešto naslikati, neki tapet, neke krpare ili jednostavno da okačim tiganje, dasku za seckanje i ko zna šta još:confused:

U kuhinji imam dva prazna zida, jedan je 0,70 x 2,70, drugi 1,00 x 2,70m. Kuhinja mi je ujedno i trpezarija. Volela bih da ih nečim ulepšam ali jednostavno nemam ideje, da li nešto naslikati, neki tapet, neke krpare ili jednostavno da okačim tiganje, dasku za seckanje i ko zna šta još:confused:

Ja bih pre pokacila nesto sto niko ne ocekuje da bude tu :) Na primer, stare ploce, ili diskovi, ili nesto tako :)

images

Nemoj samo tapete - od kuhinjske pare će se brzo odlepiti (znam iz sopstvenog iskustva :().
Okači nešto što se može lako odžavati ili oslikaj zid.
Uostalom, sve zavisi u kom stilu ti je kuhinja-trpazarija. Opiši nam ili dobaci sliku pa će biti malo konkretnijih predloga.

Nemoj samo tapete - od kuhinjske pare će se brzo odlepiti (znam iz sopstvenog iskustva :().
Okači nešto što se može lako odžavati ili oslikaj zid.
Uostalom, sve zavisi u kom stilu ti je kuhinja-trpazarija. Opiši nam ili dobaci sliku pa će biti malo konkretnijih predloga.

Kuhinja mi je 4,00 x 3,00m Jedan zid od 4m ima kuhinjske elemente, šporet, frižider... kraći zid pored ima dva prozora, sledeći duži zid ima vrata od ostave i tu su ta dva prazna zidića, četvrti zid nemam, tu se kuhinja spaja sa dnevnim boravkom. U kuhinji još imam samo veliki okrugli sto sa stolicama. Unapred hvala na idejama. I ja sam mislila o oslikavanju samo ne znam šta bih:rumenko:

Back