Dekijeva era počinje na Kipru, poznati svi Zvezdini rivali u Turskoj!

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
28.091
"Crveno-beli" uskoro ponovo na terenu.

1577720475996.png


Crvena zvezda će zvanično zimske pripreme započeti 10. januara 2020. godine kad će igrači pod vođstvom novog trenera Dejana Stankovića odraditi prvi trening.

Pripreme prvog tima će se obaviti u dve faze i to u inostranstvu.

Već 11. januara ekipa se seli na Kipar gde će u gradu Pafos imati sve uslove za bazične pripreme. Pored treninga, postoji mogućnost odigravanja i jedne prijateljske utakmice. Ime protivnika i dan odigravanja odrediće se naknadno.

Ekipa se vraća sa Kipra 21. januara i već 24. preseliće se za tursku Antaliju gde će kroz dve nedelje priprema odigrati šest pripremnih mečeva.

Prvi rival biće poljska Arka iz Gdinje koju trenira srpski trener Aleksandar Rogić i taj meč se igra 26. januara. Tri dana kasnije na redu je duel sa najboljim makedonskim timom Vardarom, a 1. februara sa Ludogorecom sa kojim su fudbaleri Zvezde u proteklih nekoliko godina odigrali dosta utakmica.

Do kraja Zvezdu čekaju dueli sa slovenačkim Celjem (2. februar), slovačkom Dunajskom Stredom (5. februar) i dan pre povratka u Beograd sa kazahstanskim Aktobeom (6. februar).

"Crveno-beli" se vraćaju u Beograd 7. februara a do starta prolećnog dela i duela sa Čukaričkim na Banovom Brdu 15. februara treniraće u Ljutice Bogdana.

Raspored pripremnih utakmica - Turska 2020.

26. januar - Arkha Gdinja (Poljska)

29. januar - Vardar (Severna Makedonija)

1. februar - Ludogorec (Bugarska)

2. februar - Celje (Slovenija)

5. februar - Dunajska Streda (Slovačka)

6. februar - Aktobe (Kazahstan)


https://www.sportske.net/vest/domac...ati-svi-zvezdini-rivali-u-turskoj-396717.html
 

Top