Duskwood
Domaćin
- Poruka
- 3.449
Ne lazi.nisamk
niti sam ikada bio
al mozemo malo da se zezamo ne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne lazi.nisamk
niti sam ikada bio
al mozemo malo da se zezamo ne ?
Ne znam tacan broj, al i 100 je premnogo.Dodaj jednu 0 na tih 100+
Idu ali je to čisto preterivanje da odlaze mladi. Većina ljudi koji odu iz Srbije su u nekim zrelim godinama 40+, sa mnogo iskustva što i jeste problem jer zemlja ostaje bez kvalitetnog kadra. Kome treba mlad doktor bez iskustva koji je tek završio fakultet i još zelen, takvog teško da će bilo koja bolnica u EU da uzme u obzir.Па и сад нема, јер људи иду вани одмах кад заврше.
Dekan Medicinskog fakulteta: "Neće imati ko da leči narod zbog korone i blokada"!
Dekan Medicinskog fakulteta u Nišu dr Aleksandar Mitić upozorio je na katastrofu da zbog blokada neće imati ko da leči narod, i istakao da je izgubljena čitava generacija zbog korone i blokada.
![]()
Na pitanje voditeljke Euronews-a Minje Miletić "da li je bitnije da li će godina na fakultetima biti izgubljena ili su bitniji plenumi i njihovi zahtevi?", Milić je rekao:
"Da li vi shvatate da je generacija koja je sada u blokadi generacija koja je gubila predavanja i u vreme korone, a sada gube predavanja zbog blokade? Da li shvatate da neće sutra imati ko da vas leči? Imamo jednu kompletno ispuštenu generaciju! Blokadu nastave mogu da prevaziđu neki fakulteti ali medicina je nešto drugo, to je praktična nastava", istakao je, prenose mediji.
https://www.b92.net/info/politika/1...a-leci-narod-zbog-korone-i-blokada-video/vest
Samo opusteno narode bez sekiracije , lecice nas Marinika vracarica![]()
Znaci ipak si za Vucica i litijum.
Znao sam.
Ko nije za našeg Đilasa taj je Vučićev bot!Kako se Tihi trudi da prikrije svoje botovanje. Najpre prenese članak sa medijske ispostave SNS, zatim pljune po nekome od opozicionara, ali ipak za svaki slučaj izostavi onaj pančlajn obavezan za sve pravoverne botove - pohvalu predsednika Vučića za sve što je uradio za nas i što će tek uraditi.
Jer ipak Tihi nije otvoreni bot, nego onako izokolo naokolo, ukazuje na znakove pored puta.
na koje ostale mislisA ovi ostali su apolitični?!
Čovek koji napada USAID je ovaj
Pogledajte prilog 1682543
Pritom podržava AfD.
Komentar nije potreban.
Ne znam tacan broj, al i 100 je premnogo.
Znam da jos nisam bio u gradu vecem od 30K u Nemackoj, a da bar jedan nas lekar ne zivi ne radi tu.
A o med. tehnicarima da ne govorim.
U mom gradu, od oko 100K stanovnika, ima 10-tak lekara i preko 60 med. tehnicara, i ko zna koliko negovatelja.
Pa na profesore, na koga drugog. Svi su članovi nekih stranaka, svi imaju neko mišljenje. Šta je taj čovek rwkao pogrešnp pa ako je i socijalista? Da li pravo na stav nekog kvalifikuje za jajaru, bota, senvičara. Isključivost je ravan put u totalitarizam.na koje ostale mislis
Do sada je krunski argument Druge Srbije bio da je Srbija siromašna, a Amerika bogata i da zbog toga Srbija nema drugog izlaza nego da bespogovorno izvršava naređenja. Sad odjednom oni znaju bolje i od Bele kuće šta Amerika hoće i šta treba da radi.najboatiji covek sveta
ima nesto da kaze i mi ostali mora da slusamo
Ne znam tacan broj, al i 100 je premnogo.
Znam da jos nisam bio u gradu vecem od 30K u Nemackoj, a da bar jedan nas lekar ne zivi ne radi tu.
A o med. tehnicarima da ne govorim.
U mom gradu, od oko 100K stanovnika, ima 10-tak lekara i preko 60 med. tehnicara, i ko zna koliko negovatelja.
Tako su slušali i Nemci 1933-će, pa nije dobro ispalo.najboatiji covek sveta
ima nesto da kaze i mi ostali mora da slusamo
Zanimljiv argument: i da nije konstrukcija kao što jeste sveo bi se na zagovaranje novog 27. marta u situaciji kad nema baš nikakve šanse da izbije nešto reda veličine WW2.Tako su slušali i Nemci 1933-će, pa nije dobro ispalo.
Mora čovek da misli svojom glavom.
Pogledajte prilog 1682607
Dobro, možda nemački nacionalisti dođu na vlast u Nemačkoj. Because what could go wrong.Tako su slušali i Nemci 1933-će, pa nije dobro ispalo.
Ne mogu baš ništa, nije više ni 1914. ni 1939.Dobro, možda nemački nacionalisti dođu na vlast u Nemačkoj. Because what could go wrong.
Mnogo ti nesto vuces ka SS. Evo i ovde.Ne mogu baš ništa, nije više ni 1914. ni 1939.![]()
Dobro, možda nemački nacionalisti dođu na vlast u Nemačkoj. Because what could go wrong.
Tako su slušali i Nemci 1933-će, pa nije dobro ispalo.
Dobro, možda nemački nacionalisti dođu na vlast u Nemačkoj. Because what could go wrong.
А било би лепо да пробају, чисто онако.Samo lagano
Konacno si svoj .А било би лепо да пробају, чисто онако.![]()
sta je, ne sme vise da se komentarise zbog tuzbe?Čovek koji napada USAID je ovaj
Pogledajte prilog 1682543
Pritom podržava AfD.
Komentar nije potreban.
Zašto? Pa ako budu insistirali, čisto da dobiju ono za ono kako treba. Počeli ljudi dva svetska rata, Weltpolitik, Machtpolitik & Tausendjähriges Reich. Zašto da ne isprobaju malo na sebi?Konacno si svoj .![]()