Duskwood
Domaćin
- Poruka
- 3.449
Krivo mu jer oni radi u Maxiju na delikatesu.Standardna klošarka fora tipa da svi koji su preko su otišli da peru sudove.
Jel ti pricao kako ga je SNS izjebo za kanalizaciju u Borci?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Krivo mu jer oni radi u Maxiju na delikatesu.Standardna klošarka fora tipa da svi koji su preko su otišli da peru sudove.
na biro se išlo dok je postojala kategorija "GSP markica za nezaposlene"Ima na birou dovoljno lekara![]()
Tačno 100 grama parizera za gospodina izvolte, želite još nešto za kucu?Krivo mu jer oni radi u Maxiju na delikatesu.
Jel ti pricao kako ga je SNS izjebo za kanalizaciju u Borci?
Koliko ljudi znaš da su preko i da peru sudove?Standardna libertadska fora da se tamo birkaju poslovi sa rukama na dupe
Pa vidi se po i najezdi skakavaca koji nikad nisu bili na politici.Gospodo ustanici i oslobodioci,pre će biti da ste vi botovi nego gospodin Tihi.
Ма јок! Лечи вас непоменик свако вече у термину од 19:30-20:00.Dekan Medicinskog fakulteta: "Neće imati ko da leči narod zbog korone i blokada"!
Dekan Medicinskog fakulteta u Nišu dr Aleksandar Mitić upozorio je na katastrofu da zbog blokada neće imati ko da leči narod, i istakao da je izgubljena čitava generacija zbog korone i blokada.
Na pitanje voditeljke Euronews-a Minje Miletić "da li je bitnije da li će godina na fakultetima biti izgubljena ili su bitniji plenumi i njihovi zahtevi?", Milić je rekao:
...
Samo opusteno narode bez sekiracije , lecice nas Marinika vracarica![]()
Znaci ipak si za Vucica i litijum.
Znao sam.
Firma se zove "uvaljujem bitkoin kumu i bratu sa kojim ne pricam vec 19 godina"Lik kao protiv Vucica a ovamo u stranci.
Ne sme da podrzi proteste ni anonimno bojeci se za svoju malecku firmicu i drzavni posao.
Dodaj jednu 0 na tih 100+Nece jer zbog tvog SNS-a svake godine stotinak lekara emigrira![]()
Осећа се нешто непријатно.
Нешто жвалaвo
Nisam znao da je Tihi Vučkov sendvičar!!!
Na kraju se ipak svi otkriju
Ima i ovih nadnicara na gradjevini iz Groningena i UtrehtaPa vidi se po i najezdi skakavaca koji nikad nisu bili na politici.
SNS pojacao na maksimum cim si ti poceo sa Marinikom, jos samo Djilasa da ubacujes
Zasto si SNS, za sendvic ili dva
Mi neki smo Srbi, a vi neki pisete hvalospeve Erdoganu, Irancima i CIA Vucicu
Ovako Srbi rade, a ti si pokazao vec kako to radis za Vucica
https://www.instagram.com/share/reel/_y_joYmF8
Jesi jesinisamk
niti sam ikada bio
al mozemo malo da se zezamo ne ?
51% radnika sa Balkana u Nemačkoj obavljaju stručne i kvalifikovanije poslove, tj. ulaze u VKV klasifikaciju i imaju primanja na nivou proseka ili iznad proseka. Preostalih 49% verovatno stvarno rade slabije kvalifikovane poslove poput konobarisanja, održavanja higijene, čišćenja, pranja sudova. Mada ti koji peru sudove su često ilegalci koji odu na po 3 meseca.Standardna klošarka fora tipa da svi koji su preko su otišli da peru sudove.
Jedini nacisti ste vi iz SNS, mesna zajednica Golijska nedodjija
Ne lupetajSNS i DS jesu mozda izdajnici ali nacisti nisu. Ne zalazu se za bilo cije istrebljenje ili etnicko ciscenje, kao americki nacisti sto se zalazu za istrebljenje i etnicko ciscenje svih Palestinaca na Bliskom istoku.
Nisam za Vučića ali..nisam nikad bio al nisam ni za soroseve svedoke, "srbi su genocidan narod" djilasa i mariniku vracaricu
svi sorosevci mi se jednako gade
To je tvoj SNS u koji si se uclanio, a tvoj Vucic je na prst u buljsona sa Sorosem.Predlazem da se uhapse svi politicari i zabrane sve stranke koje su primale pare od USAID-a da unistavaju Srbiju za americki nacisticki racun
Amerika je OKUPATOR a svi koji primaju pare od okupatora SU IZDAJNICI PO DEFINICIJI jel tako?
Time se sticu svi uslovi za hapsenje takvih i zabranu delovanja stranaka na okupatorskom platnom spisku
SVE STRANE PLACENIKE I DOMACE IZDAJNIKE NA ROBIJU!
Moze a?
I koje sad za Vucica ja ili ti ? Pa vi Sorosevci ste a do prekjuce podrzavali slikali se sa njim, lizali...
Nece ti proci te Sorosevske lazi bajo
Dohako vam Tramp sorosevci a ?![]()
Isao bi i On, al ne zna ni tri reci stranog jezika, osim ruskih reci Putin, Medvedev, Staljin. Ne nuzno tim redosledom51% radnika sa Balkana u Nemačkoj obavljaju stručne i kvalifikovanije poslove, tj. ulaze u VKV klasifikaciju i imaju primanja na nivou proseka ili iznad proseka. Preostalih 49% verovatno stvarno rade slabije kvalifikovane poslove poput konobarisanja, održavanja higijene, čišćenja, pranja sudova. Mada ti koji peru sudove su često ilegalci koji odu na po 3 meseca.
Meni je dovoljno vidjeti tog čovjeka na videozapisu i već se bolje osjećam, mogu tek zamisliti kako je to kada si mu uživo u blizini.Liječiće nas Vučić, bioenergijom.![]()
Čovek koji napada USAID je ovajPredlazem da se uhapse svi politicari i zabrane sve stranke koje su primale pare od USAID-a da unistavaju Srbiju za americki nacisticki racun
Amerika je OKUPATOR a svi koji primaju pare od okupatora SU IZDAJNICI PO DEFINICIJI jel tako?
Time se sticu svi uslovi za hapsenje takvih i zabranu delovanja stranaka na okupatorskom platnom spisku
SVE STRANE PLACENIKE I DOMACE IZDAJNIKE NA ROBIJU!
Moze a?
I koje sad za Vucica ja ili ti ? Pa vi Sorosevci ste a do prekjuce podrzavali slikali se sa njim, lizali...
Nece ti proci te Sorosevske lazi bajo
Dohako vam Tramp sorosevci a ?![]()
To im piše u uputstvu za botovanje. Strana 1, 23. stavka.Nisam za Vučića ali..
Prikriveni Esenes sendvičar Ljigavac
Imam ja takve u familiji. One koji pričaju o Putinu, o Vučiću i ekonomskom tigru a u torbici pasoš EU za svaki slučaj.Isao bi i On, al ne zna ni tri reci stranog jezika, osim ruskih reci Putin, Medvedev, Staljin. Ne nuzno tim redosledom