Dejvid Džejson posle 50 godina, saznao da ima ćerku

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
358.121
Clip_2.jpg

Britanski glumac Ser Dejvid Džejson (83), Del Boj iz serije "Mućke", otkrio je prošle godine da ima ćerku za koju nije ni znao.

Saznao je da je otac Abi Haris (52), koji ima sina Čarlija (10), pa je Džejson u isto vreme postao i deda. Glumica Dženifer Hil i on su imali kratku aferu, ali su se posledice pojavile godinama kasnije.U pismu je naglasila da ne želi novac. Ona je zamolila Džejsona da uradi test očinstva kako bi se konačno razjasnila situacija i istakla da između njih dvoje sve treba da ostane anonimno.

Glumac je izjavio da je otvorio pismo u kuhinji i bio je šokiran. Ruke su počele da mu se tresu jer nije mogao da veruje šta je pročitao, pa je čitao iznova i iznova.
Vest je odmah podelio sa suprugom Gilom, koja je takođe bila iznenađena. Dok su zajedno čitali pismo, pristali su na test očinstva.
Rezultati su pokazali da je ona zaista njegova ćerka, a prvi put su se sreli u jednom londonskom hotelu.

Šta je reskirao..50 godina nije znao da je prvo otac a onda i deda...

Рескирао је што је ејакулирао у, тада, младој дами.

Иначе, "ко рескира, профитира" је његов чувени цитат из серије.

The catchphrase "He Who Dares Wins" was commonly used by Del Boy in British sitcom Only Fools and Horses.

The catchphrase "He Who Dares Wins" was commonly used by Del Boy in British sitcom Only Fools and Horses.
sada ima smisla :lol:

Meni je ipak najbolje ono emocionalno ucjenjivanje Rodneya s: "Mum said to me on her deathbed..." dok Rodney u jednoj epizodi nije odgovorio: "Seems to me mum talked a lot on her deathbed."

🤣

:hahaha:

Тачно тако!!! Наравно да се сећам тога: "Seems to me mum talked a lot on her deathbed."
Samo šteta što nisu stali nakon one epizode kada su digli pare na aukciji, već su kasnije brljavili s onim specijalima.
Ali stvarno su sve epizode do tada bile dobre, od scenarija, preko glumaca, sve.
Pa ona scena kada Del padne kroz šank...

🤣

Back