- Poruka
- 89.439
Ti kao supermoderatorica imaš prvenstvo..Niko mi ništa nije poslao i podelio a lepo sam rekla da ću od sada štedeti muža i pričuvljavati ga od silnog napora
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti kao supermoderatorica imaš prvenstvo..Niko mi ništa nije poslao i podelio a lepo sam rekla da ću od sada štedeti muža i pričuvljavati ga od silnog napora
aj tab ruka ti se pozlatila a i chuna, umjesto ovo pocetnik, legenda stara legedna forumasicama da stoji slobodna, razvedena, udata..
i makar sitnim slovima bila sa crncem... da se @Sebastian5 ne nađe opetaj tab ruka ti se pozlatila a i chuna, umjesto ovo pocetnik, legenda stara legedna forumasicama da stoji slobodna, razvedena, udata..
Forumašima da stoji :aj tab ruka ti se pozlatila a i chuna, umjesto ovo pocetnik, legenda stara legedna forumasicama da stoji slobodna, razvedena, udata..
Dobro Jasna, a posle cete se uvaljivati na gambor i koktel parti u camcu.Pametno. Ako je ta njegova bila sa crncem, onda su i ostale. Mi to
sve što valja šaljemo dalje i delimo..
Mila, ja ti ne izlazim na dejtove.znači samo i bez dejta
ja neću.. imam morsku bolest.. i strah od vode..Dobro Jasna, a posle cete se uvaljivati na gambor i koktel parti u camcu.
A znas sta ce onda biti?
Bice: begaj bre, gde si bila kad smo duvali.
Pfff sta god.ja neću.. imam morsku bolest.. i strah od vode..
Mili dragi jel to od kad je Sebastian5 otvorio ovu temu ili otprijeMila, ja ti ne izlazim na dejtove.
Ma jok, lepo sam danas iskulirao na plazi uz zalazak i chill muziku pa sam ti sav u dragost i milost modu. Lepim se za pozitivnu energiju.Mili dragi jel to od kad je Sebastian5 otvorio ovu temu ili otprije
na komplimentuA i ti mi delujes kao mila osoba, pozitivna i nasmejana.
i posljednji je taslačio crnacDugo nije imala nikog?
Hm... Koja bi to mogla biti
Ma poterao me neki baksuzpa… ko crncu da izadje na crtu, imaš pravo
a tek iskapi
Pa kad ti nisi htela, šta drugo moguTebi će forimašice doći glave, kako mi se čini
Odakle ih nalazite? Iz južnoafričke republike?Pametno. Ako je ta njegova bila sa crncem, onda su i ostale. Mi to
sve što valja šaljemo dalje i delimo..
koja forumasica voli crnce?
Tabe uopšte ne pomažešmislim, pitam za statistiku
Sami došli. Čuli da žene ovde vole crnce..Odakle ih nalazite? Iz južnoafričke republike?
I Kinezi su sami došli pa ih niko ne primećujeSami došli. Čuli da žene ovde vole crnce..