Beli Gibson
Elita
- Poruka
- 20.309
mid af twitter nalogA zamisli da te veliki penis zajebe na olimpijskim igrama
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mid af twitter nalogA zamisli da te veliki penis zajebe na olimpijskim igrama
Gejevi vole kurce vise nego zene, te su kompetentnijimid af twitter nalog
Da postanes crnac, m?mislim, pitam za statistiku
@Slavenskakoja forumasica voli crnce?
posebno ove iz lijepe našeima tema sa crncima..treba prelistati vidjeti sta su pisale forumasice..
ne mora da značidefinitivno je plavusa..crnci se loze samo na plavuse..mislim, jos ni jednog crnca nisam vidio sa crnkom, brinetom..uglavnom plavuse..
sve te plavuše su crnke, brinete i ostale koje su se ofarbale tipa jovana jeremić kojoj vire koreni jošdefinitivno je plavusa..crnci se loze samo na plavuse..mislim, jos ni jednog crnca nisam vidio sa crnkom, brinetom..uglavnom plavuse..
opa..nisi plavusa i zelis reci imala si crnca partnera..ne mora da znači
opa..nisi plavusa i zelis reci imala si crnca partnera..
ja po inglandu samo vidjam crnce ako vodaju bjelkinju da su plavuse.
to me nije zanimaloma pricaj jel im chuna bas bas ono velika..jbs kosu..
Niko mi ništa nije poslao i podelio a lepo sam rekla da ću od sada štedeti muža i pričuvljavati ga od silnog naporaPametno. Ako je ta njegova bila sa crncem, onda su i ostale. Mi to
sve što valja šaljemo dalje i delimo..
koleginice, to ide logičkim redosljedom, prvo slobodne, raspuštene i a onda udateNiko mi ništa nije poslao i podelio a lepo sam rekla da ću od sada štedeti muža i pričuvljavati ga od silnog napora
Koja?Bolje mi pomozi umesto što podhebavaš
Ti?Forumašica inače ima mali milion
A ti si...Opet lažeš!
Nisam rekla crnac nego gospodin iz Sudana!
Kako se jednom lepo iznervirala jedna forumašica na nekom drugom forumukoleginice, to ide logičkim redosljedom, prvo slobodne, raspuštene i a onda udate