Da li je tačno da poludrago i ostalo kamenje ima moći, tj. utiče na psihu i telo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li je tačno da poludrago i ostalo kamenje ima moći, tj. utiče na psihu i telo?
ako ces da ga stavis na golo telo (s)hvataj. I da izbacis sliku svima na krstaricu javno, da ne bude da sam ti davao samo zbog sebepa meni bi sad jedan dijamant prilicno popravio raspolozenje![]()
čitam da se neki pune na suncu, neki u vodi itd, razmišljam da napravim kolekciju....
danas sam našao jedan neobičan beličasti kamen, možda je gorski kristal, prosto sija i budi mi neka čudna osećanja
oprao sam ga u vodi, tačnije koristio sam ga umesto sapuna dok sam prao ruke i kao da sam postao high, kao da mi je neku energiju koju je akumulirao od sunca preneo
pa meni bi sad jedan dijamant prilicno popravio raspolozenje![]()
Ufuraj u "Pink pantere" !
Imaćeš ih više....
A, posle ?
Ma, ko jeb.e posle, bitno je sad !
Kako dijamant moze bit posteno zaradjen?a jok, primam samo posteno zaradjene poklone![]()
Kako dijamant moze bit posteno zaradjen?
jes i to si u pravu
no dobro, poklonu se u zube ne gleda![]()
Ja se izvinjavam u moje ime sto sam temu kvario postovima nevezanim za temu, brisite moje i mackine postove htjela ona ili ne da se brisu njenijes i to si u pravu
no dobro, poklonu se u zube ne gleda![]()
Ja se izvinjavam u moje ime sto sam temu kvario postovima nevezanim za temu, brisite moje i mackine postove htjela ona ili ne da se brisu njeni![]()
Ja se izvinjavam u moje ime sto sam temu kvario postovima nevezanim za temu, brisite moje i mackine postove htjela ona ili ne da se brisu njeni![]()