Дејан Томашевић постао члан Српске напредне странке

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
29.355

Дејан Томашевић постао члан Српске напредне странке​

Бивши кошаркаш Дејан Томашевић постао је данас члан Српске напредне странке, објавила је СНС.

"Легендо, добро дошао у нашу СНС породицу!", навела је СНС на свом Инстаграм профилу.
Странка је на Инстаграму поставила фотографије на којима се види председник Извршног одбора СНС-а, Дарко Глишић, како се рукује са Томашевићем и како се прослављени некадашњи кошаркаш уписује у чланство те странке, преноси Танјуг.
https://www.politika.rs/scc/clanak/553956/Dejan-Tomasevic-postao-clan-Srpske-napredne-stranke
Доводе појачање за митинг миленијума, велика је шанса да ће се и велики миротворац Гуровић Милан прикључити.?

Ko je sve od javnih ličnosti ove godine podržao Vučića?​

default-avatar.jpg
L. V. - J. L.31.03.2022. 08:54

https://www.danas.rs/vesti/politika...nih-licnosti-podrzao-ove-godine-vucica-i-sns/

Screenshot 2023-05-22 180632.jpg

Дејана никада нисам могао да сварим,
то је једини спортиста на свету који ми је баш одвратан.

Не знам, и мени је чудно, али баш ме иритира
и то на начин да ми се повраћа.

Дејана никада нисам могао да сварим,
то је једини спортиста на свету који ми је баш одвратан.

Не знам, и мени је чудно, али баш ме иритира
и то на начин да ми се повраћа.
Meni su svi takvi.U "stara dobra vremena" fuzbaleri i ostali sportisti nisu imali priliku da govore na televiziji.Eventualno bi dozvolili selektoru savezne reprezentacije da kaže rečenicu dve pred neku važnu utakmicu ali igračima ni toliko.

Meni su svi takvi.U "stara dobra vremena" fuzbaleri i ostali sportisti nisu imali priliku da govore na televiziji.Eventualno bi dozvolili selektoru savezne reprezentacije da kaže rečenicu dve pred neku važnu utakmicu ali igračima ni toliko.

То је нешто друго ...
Али овај човек је баш љига !

Haha secam se jednom Muta Nikolić inace najveci plejboj srpske kosarke za koga kazu da se u olimpijskom selu tokom OI u Riju nije vadio iz soba brazilskih i kubanskih odbojkasica kako ga je jednom izribao na tajm-autu dok je igrao u Partizanu, Muta poceo da se dere na njega, TomaSe TomaSe a idi u pitzku materinu , pa jesam ti Weko da ne sutiraS trojke, a on, pa ostavili su me samog, a on, a jel, a znaS zaSto su te ostavili samog, znaS zaSto, zato Sto si glup ko kuWac, eto zaSto su te ostavili samog. 😅

Oduvek sam mislio da je zalutao u kosarku, a sad vidim i da je `pomerio s pamecem`...:thumbdown:

Iskreno i ja sam imao takav utisak dok sam ga gledao kao klinac (kao na koju foru on uvek u reprezentaciji pored tolike gomile vrhunskih igrača na svim pozicijama, pogotovo u ono vreme) , delovao je nekako seprtljasto i bangavo, kao da ne moze vola u dupe da ubode i kao da ima 2 leve noge mada ruku na srce imao je dobru tu ledjnu tehniku i ofanzivni skok.

Iskreno i ja sam imao takav utisak dok sam ga gledao kao klinac (kao na koju foru on uvek u reprezentaciji pored tolike gomile vrhunskih igrača na svim pozicijama, pogotovo u ono vreme) , delovao je nekako seprtljasto i bangavo, kao da ne moze vola u dupe da ubode i kao da ima 2 leve noge mada ruku na srce imao je dobru tu ledjnu tehniku i ofanzivni skok.
ma ajde i dve leve noge, nego dve leve ruke, ruke.... ;) :cool: :lol:

Back