Dejan Rambo Petkovic

Da li Rambo Petkovic treba igradi sa SCG?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Elvin i London, do sada su igrala 18 igraca, na prvenstvo se vodi 23, pa zato mislim da jedan od tih petorice igraca moze biti Rambo:)
Drugo tacno je da Petko bazira na odbrani sve, ali treba neko i davati golove, ili onaj poslednji pas koji je uvek bio problem...
U Evropi je igrao za Majdampek, Radnicki Nis, Zevzdu, Real, Sevilju, Rasing Santander i Veneciju
Braziilu: Vitoriju, Flamengo, Vasko i Fluminense
Azija: Arabija i Shenua
Ja sam samo za to, da mu se da prilika u pripremnim tekmama, pa ako se pokaze zasto da ne???????????
Kad ne ide Vukicu (koga je on takodje doveo u partizan iz spanije) moze on uskociti:)

Čini mi se čim neko sa strane počne da se meša u izbor igrača i postavku igre reprezentacije pukli smo. Što ne ostave čoveka neka sam vidi kako će i šta će, a ne posle da pljujemo samo po selektorima dok ovi što utiču na sve okolo samo se sklone u stranu i ćute kao funjare.
Trebalo bi da mu pruži šansu, ali ipak treba selektoru dopustiti da sam odluči.

Znači rešeno je igraće.Ma daj ne zanosi se pa i vrapci znaju ko je Dejan Petković,kako se ulazi u selekciju,koji su "kriterijumi" ,samo on je pluskvamperfekat.Dečko ni ovde nije imao pojma a sad daj u reprezentaciju..Smešno.

pop68:
Znači rešeno je igraće.Ma daj ne zanosi se pa i vrapci znaju ko je Dejan Petković,kako se ulazi u selekciju,koji su "kriterijumi" ,samo on je pluskvamperfekat.Dečko ni ovde nije imao pojma a sad daj u reprezentaciju..Smešno.
VIDIM I DEJO SE OPORAVIO PA AKO GA NE BUDE MUČILA ZADNJA LOŽA...ZAŠTO DA NE. IMAO JE SJAJNU SEZONU.

Koliko ja znam nije on u svadju sa savezom...nego o njemu se nije pricalo u pocetku kvalifikacija...a Petko ne voli mnogo da menja tim...pa zato se nije usudio da coveka cima iz Brazila da bi mu sedeo na klupi ili sta vec....tek u poslednje vreme se pocelo ponovo pricati o njemu...

Back