Дејан Поповић аранђеловачка либерална пудлица!

Slavenska

Iskusan
Poruka
5.562
ауторска тема

Обзиром да се бавим активно темом деловања дубоке државе која је своје папке стационирала у самом срцу Шумадије , ред је да се представи још једна кључна личност овог новонасталог покрета .

Дејан Поповић , човек из сенке , као и главни финансијер позападног блока новоформиране дубоке државе Шумадије ..

Личност која је на ТИ са свим страним плаћеницима и издајницима типа Чедомир Јовановић, Кандић ,Бисерко и остала екипа старог досовског блока

Потиче из имућне породице а његове амбиције да једног дана постане министар туризма су веома велике и у тим амбицијама ,да буде мнистар, он се не либи да користи сва расположива средства , људски животи које на том свом путу уништава за њега не представљају никакву препреку јер нема никаквих моралних кодекса .

Човек који своје вредности заснива на пре свега антисрпској политици , човек који се залаже за признање геноцида јер има широк спектрум својих пријатеља из БиХ који су и сами ратни злочиници , тј починили су ратне злочине над Србима, али са њима се јако добро слаже јер он као и његов идол Чедомир Јовановић сматра да су Срби једни злочници и да злочине над Србима треба занемартити и фокусирати се искључиво на муслиманске , хрватске и албанске жртве јер "КРИВИ СМО МИ "

Говори се да је један од кључних сарадника ухапшених шпијуна из Аранђеловца почетком године , тј јесте да се он извукао у последњем моменту јер је и сам имао удео у прикупљању и продавању информација страним службама , али обзиром да није запослен у државним институцијама , нико га није обрађивао .

Гласноговорник на митинзима против власти и залагач за "права радника"... што је парадокс обзиром да су чланови његове породице, као и он сам , власници ланца трговине Фортуна из Аранђеловца која апсолутно и у сваком погледу руши и угњетава права радника и врши максималну експлоатацију радне снаге.

Такав профил личности сања да буде министар , да буде вођа на протестима ..а у принципу је само једна лажљива и покварена либерална пудлица чија се целокупна политика заснива на оптуживању српског народа за геноцид ...
456535203_10211536757850284_9092345170221551492_n.jpg

Poslednja izmena:
pa ceda prasak je cedo udbe

kao i canak kandicka ....

То је та политика , за коју сама мислила да је поражена након избора 2012 године , политка извињавања и пљувања по српским жртвама , политика глобалног пронатовског неолиберализма ..Заиста сам мислила да је та реторика угашена , али и даље живи , копрца се ..само је јако тешко да икада више дође на власт , осима ако народ све заборави ..све издаје и преваре

Back