deja vu

Е о томе је реч а и када би га се докопала мислим да би штројење сторнирала до даљњег. Онај ближи би чувала ко мало воде на длану и то на длану а и шире.

icon_lol.gif

Си видо, а? Призренски епитаф? Шта мислиш дал шипоси знају за дежави за српскокелтски а не искварени латински језик?

e da to posebno netreba zaboraviti kad su se u ruskim medijima na hrvatskom pisali naslovi :arrow:"Hvala vam lijepo, braćo Hrvati":D
nego da čujemo sad ove rusofilske izdajničke "patriote":mrgreen::lol:

Чекај, ко је писао текстове? Званична Москва, влада, председник Путин, Дума, није ми јасно...... Колико је трајала та еуфорија? Јел је вашем амбасадору уручена захвалница од стране Русије?

Знаши ви се и даље понашате као неке размажене бебе. само гледате да вама буде ''боље''. Не могу да верујем колико неке људе мрзи да укључе мало мозак и погледају ствари реално.....:shock::arrow::roll:

Чекај, ко је писао текстове? Званична Москва, влада, председник Путин, Дума, није ми јасно...... Колико је трајала та еуфорија? Јел је вашем амбасадору уручена захвалница од стране Русије?

Знаши ви се и даље понашате као неке размажене бебе. само гледате да вама буде ''боље''. Не могу да верујем колико неке људе мрзи да укључе мало мозак и погледају ствари реално.....:shock::arrow::roll:

Glas naroda je svetinja8-) a glas političara je medalj8-) zar za to treba uključiti mozak:D:D

Back