- Poruka
- 87.373
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pre mi se dešavalo češće nego sadDa li vam se dešava? Koliko često?
U jednom periodu života imala sam dosta intenzivan osjećaj kao da mi se "ponavlja" neka situacija, sada to nije toliko često...
Kako je kod vas? Postoji li uopće ili![]()
Mnogo putaDa li vam se dešava? Koliko često?
U jednom periodu života imala sam dosta intenzivan osjećaj kao da mi se "ponavlja" neka situacija, sada to nije toliko često...
seh se ne računaimala sam dosta intenzivan osjećaj kao da mi se "ponavlja" neka situacija, sada to nije toliko često...
Da li vam se dešava? Koliko često?
Kako je onda bio češći kad smo bili deca, šlogirali smo se s 9 godina?To je jedan od simptoma parcijalnog epi napada. Ne ignorisati ako učesta.
Понекад ми се деси да се оствари оно што сам сањао,тј.неки кратак догађај од пар секунди,па се онда сетим:"Ово сам сањао".Da li vam se dešava? Koliko često?
u snu ili na javi ?u posljednje vrijeme i ne sanjam previše...
kombinovanou snu ili na javi ?
Dešavalo mi se da imam neke kao snoveDa li vam se dešava? Koliko često?