bler
Zainteresovan član
- Poruka
- 278
da li ste bili nekoj djevojci prvi, i ako jeste jel vam bas bilo tesko/jadno/smorno?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa trebalo je bolje da izabere...a da je stresno jeste, ako imash savestpa finoooo...pitam zato sto sam cula neke price kako je jednu djevojku ono bas grubo iz*ebao momak, iako je bila nevina, i sve to....
to je baš gnusnopa finoooo...pitam zato sto sam cula neke price kako je jednu djevojku ono bas grubo iz*ebao momak, iako je bila nevina, i sve to....

to je baš gnusno
ali bolje je da prvi put devojci bude s nekim ko ima iskustva nego s nekim šonjom to svakako![]()

aha, da moze da stavi njene potrebe i zelje ispred svojih....ali bolje je da prvi put devojci bude s nekim ko ima iskustva nego s nekim šonjom to svakako![]()
aha, da moze da stavi njene potrebe i zelje ispred svojih....
a znači dosadan si kao moja baba sa kačamkom![]()
da li ste bili nekoj djevojci prvi, i ako jeste jel vam bas bilo tesko/jadno/smorno?

Bio sam vise puta ....lepo je iskustvo ...dok je uvodis u Sex World i otkrivas joj sve Drazi Sexa koje ona nije ni sanjala da postoje![]()
nije trauma svakoj devojci al ja ne znam koja je iz prve shvatila sve čari i draži i slične glupostianhele no ablas tonterijasnije trauma svakoj devojci al ja ne znam koja je iz prve shvatila sve čari i draži i slične gluposti
...i to malo vise njih 

Ja ih znam...i to malo vise njih
To su ucinile bez srama ..zeljne dobrog sexa sa Virgin-Master-om aka Angel![]()
idi brePravi Fooker se tesko zaboravlja![]()
![]()
napravila sam sveto mesto u kući s tvojom fotografijom i sveće okolo, stade mi mozak kako se to zove, oltar, kult anhela, ne znam

da,tako, toA jel u obliku Penisa to Sveto mesto i pise Angel4Pussy na njemu ?![]()