Definitivno više ne izgleda kao ljudsko biće, što joj je i bio cilj

Sensei

Master
Moderator
Poruka
91.476
989557_hh_ls.jpg

Sada se konačno oseća slobodno. Tako kaže Tijamat Medusa, transrodna žena koja je odlučila da postane zmaj.

Prvobitno je rođena u muškom telu, zatim je promenila pol, da bi se kasnije podvrgla brojnim operacijama ne bi li postala zmaj. Jednostavno, više ne želi da izgleda kao ljudsko biće.

Njene ušne školjke i nos su uklonjeni, oči su obojene u zeleno i na koži su joj implanti rogova i tetovaže. A koji su razlozi za ovako drastičnu promenu imidža, Tijamat je ispričala:

– Kada sam bio malo dete, moja mama i očuh su me ostavili usred pustinje. Društvo su mi pravile zvečarke! Kada sam ostao tamo, bila je noć, a moji roditelji su se jednostavno odvezli. Sve što sam mogao da vidim je crna noć i farovi automobila koji se udaljavaju. To je bio trenutak kada su moji ljudski roditelji prestali da mi budu roditelji, a usvojile su me zmije zvečarke.

989555_bez-naslova_ff.jpg

– Izbacivši me, moji roditelji su me odbacili. Nisam bio vredan ljubavi i bio sam odbačen. Ljudi se plaše zmija i ubijaju ih bez razloga, a one nikome ništa nažao nisu učinile, jer nikad ne napadaju bez razloga. Takva je i moja priča. Zato sam ja postala reptil, moje tetovaže su počast reptilima, pogotovo zvečarkama – kaže ona.

https://www.espreso.co.rs/svet/svas...um=sidebar_widget&utm_campaign=adria_internal
..................................................................
ostao sam bez teksta

Back