- Poruka
- 18.738
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja moram da usisavam kucu.![]()
Setih se jedne pesme od R Corbe....Pa, za vas muskarce se ne brinem mnogo, jer vi barem nemate onaj sukob sa drustvenim dogmama, narocito na Balkanu. Dok zene, u ovom opstem ludilu moraju da imaju jasno usmerenje, ne samo da ne bi bile povredjene emotivno, vec i nazvane "kurvama"
Nije fer!
nosish li pancir prilikom usisavanja u ponoc?
Povodom teme koju je postavio zoro:da svaka veza pocinje kres semom.
1.koja je vasa definicija kres seme.????
MOja je:vidjanje jednom nedeljno,
bez cestih poziva i slanja sms,
kresator poziva samo kad treba da odradimo radnju,znaci 1 nedeljno.
Pri tome,najcesce on ima drugu vezu,i zato ta kres sema nema tendenciju da preraste u vezu.
Nema upoznavanja licnosti,osobina,jer nema setnji pored reke,nema izlazaka,i to je vidjanje na po 2 sata,1 nedeljno.
Jedino sto nas spaja je dobar sex.
nema mesta za zblizavanje jer nema emocija i prica o buducnosti.
pri tom zoro kaze da njemu veza pocinje kres semom,al to nije tacno,on samo ima sex sa devojkom sa kojom je u vezi i polako je upoznaje.Eto sa progoniteljkom se video citiram:10puta za mesec dana.To je po meni vezi.
Kod prave kres seme-NEMA UPOZNAVANJA.JEL TAKO?
To o cemu prica zoro je sex izmedju 2 slobodnih primeraka ljudskog roda,koji utvrdjuju dali odgovaraju jedno drugom na psihickom planu.
a zasto davati trositi energiju na definisanje neceg tako nevaznog, prolaznog i bezveznog ?!?...nisu za mene, vise volim nekog da dohvatim i redovno razbijam od sexa dok mi odgovara...![]()
Auuuu,seko,sto si ti neka agresivna...ti bi da razbijas,jel da?
![]()
pa narafski...a sto da ne kad je to opste prihvacena aktivnost....
![]()
O, di si Olja![]()
Jesil' za jednu kres shemu, bemu![]()
moze, ali bez tu nekih definicija...samo action u onom izvornom smislu....
Ma jepo definicije![]()
missim, dozvoljeno ti je usput da dahces, kevces, muches i tako to...ako usput i izleti koji kev-kev definicion necu da zamerim....![]()
A neee, mislio sam na one definicije bicepsa-tricepsa i ostala sranja![]()
imas li ti i nesto drugo izdefinisano osim biceps-triceps?
![]()
Samo to nemam
Bash me prekjuce jedan drugar pitao gde kupujem te kosulje sa stomakom
A ja mu reko da su to obicne samo ih peglam na lavoru![]()
Kod mene je to ovako nekako...Крес шема не подразумева одуство и других видова комуникације веје прецизно дефинисано значење самог секса.
То значи да можете и на кафу и у биоскоп и на вечеру али да се у секс не мешају емоције...
Бар по мени.
Како спавати с неким с ким ниси близак?