M
Musko
Gost
Ja neznam ,pa pitam vas kao biste definisali dobar sex? Ili ,kako bi ste u jednoj recenici opisali kada je sex bio dobar ( ali ako mozete da preskocite izraze voljena osoba i sl.)
Stari Lisac:Dobar sex je nesto sto nemoze da se opise recima.
Ta energija je neuhvatljiva,pa ma koliko bili reciti nemozemo da je opisemo jer je brza od nasih misli.
Pozdrav svima
---------------------------------------------------lolla:Najbolja definicija je 'with no limits'
Mislim da dodatno objasnjenje nije potrebno....
sweet:Dobar sex je onaj posle kojeg mi se jede 300 grama cokolade.![]()
Jesi, jesi, dobro si rekla bleky...black-devil:dobar seks je nešto najljepše u ljudskom životu, nešto što ljudski život popunjava i usavršava. Ta ljubav može biti različita, ovisno o željama i sklonostima partnera. Područje ljubavi i ljubavnih igara je veoma široko, neistraženo, uzbudljivo i erotsko. U njemu svaki pojedinac otkriva nešto o sebi, o dubinama svoje duše, danas u društvu nazvanim sklonostima.
jel sam dobro rekla?
ZRENJANINAC:sweet:Dobar sex je onaj posle kojeg mi se jede 300 grama cokolade.![]()
Sa lesnicima ili suvim grozdjem ???
kad ga još jednom poželim ,-)Musko:Ja neznam ,pa pitam vas kao biste definisali dobar sex? Ili ,kako bi ste u jednoj recenici opisali kada je sex bio dobar ( ali ako mozete da preskocite izraze voljena osoba i sl.)
DON:Oces Nestle ili Simku...3 kila,kakvih 300 grama 8)
Gazdarica:Hmm, onaj koji me, prije svega, psihicki ispunjava... Ali, i onaj u kom zaboravljas ko si i sta si, zaboravljas stavove o zenstvenosti i muzevnosti, zelju da se pokazes u dobrom svjetlu, sacuvas dostojanstvo ili odrzis granice pristojnosti...
sweet:DON:Oces Nestle ili Simku...3 kila,kakvih 300 grama 8)
Pa Nestleeee naravno, nisam ti ja tamo neka jeftina zenska???? 8) Cuj Simku!