Deficit inteligencije

Čovjek je pametan kolko se usudi da bude, a to koliko će da se usudi potpuno zavisi od njega, i on često ipak pušta da to ponekad od njega tek zadnjeg zavisi...
Ja sam imao trenutke te lucidnosti
Ja sam imao trenutke budalastosti
Zato tvrdim da testovi inteligencije ne mjere ama baš ništa definisano, niti što bi se moglo obuhvatiti jednom definicijom. Mjere nešto što bi bio možda dio definicije nečega. SVI MI NORMALNI IMAMO ISTU INTELIGENCIJU, NEMAM ISTA MUDA DA SE USUDIMO DA ZNAMO NEKE STVARI,
ima istine u ovom

ima istine u ovom
a koji dio moguće, po tvom mišljenju, da nije istinit? I da dodam: eto, mene je otac uvjek učio pogrešno, žene su ustvari superiornije vezano za pamet od na nas...nije istina ni drugo što me je učio: sve te bezobrazne stvari koje mi oćemo oće i one, one ustvari oće 3 puta veće perverzije od nas, a on me učio da je to jednako...sklonije su prevari, promiskuitetu, flertu, navođenju na flert, izazivanju, provokaciji, ekspresiji svog mišljenja po svaku cijenu...

Naravno, ja u početku kažem curama, iako su one intelektualno superiornije, da ako budemo se dovoljno za vezu svidjeli, ja sam gospodar, a ona je robinja, na neki način, jedan je: ja nju smijem da nazovem glupačom, budalom, je***om Ivanom, a ne samo Ivanom (ako je Ivana) lijepom ku.rvicom, droljicom dobrodušnom, itd da ne pričam sad, a ona mene mora sa uvažavanjem...

Poslednja izmena:

Back