Milos a.k.a. WeeBaD
Početnik
- Poruka
- 1
da li iko ima testove iz psihologije za prijemni iz spec rahabilitaciju i edukaciju tj defektologiju,za pretstojeci prijemni koji ce bili sada 3 septambra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozete li mi molim vas reci osnovne informacije o ovom faxu??? Koliko traje npr. Mislim da je za prijemni PSIHOLOGIJA I BILOGIJA.![]()
prijemni je prosle godine bio u septembru,prijavilo nas se oko 70 i svi smo upisali..testova nemas.jedino mozes da spremas iz zbirke za opstu medicinu.U prvoj godini su predmeti svima isti,tako da na kom si god smeru,mozes da se prebacis pred kraj prve na onaj koji ti se najvise dopada...Prosle godine je najvise interesovanja bilo za bolesti zavisnosti,ali smo svi imali isti prijemni...jedino kad se prijavljujes naznacis koji smer zelis da upises,pa kasnije oni rasporedjuju..nema rang liste po smerovima.
Ako jos nekako mogu da pomognem,tu sam...![]()
a reci mi, je li istina da defektologija nema akreditaciju? I ja spremam biologjiu u psihologiju, jesu li to predmeti koji su na prijemnom?
Izvini da li će ove godine takođe rok biti u septembru?![]()
bice i ove godine u septembru![]()
Zašto nema junskog- julskog roka????????? Nije mi jasno
I je l' predaja dokumenata isto posle ili sada???????
verovatno opet cekaju akreditaciju,kao i prosle godine...
prijave ce biti negde u septembru ili krajem augusta,sve zavisi kad bude prijemni..