Deda Sava Miloševića ubio sina

Osamdesettrogodišnji Savo Milošević sinoć je u dvorištu porodične kuće u mjestu Glavičice u opštini Bijeljina ubio svog sina Stevu Miloševića (58), oca proslavljenog srpskog fudbalera Save Miloševića, saznaje Srna.

Srna saznaje da je do ubistva došlo nakon svađe u dvorištu porodične kuće Milošević.

Portparol Centra javne bezbjednosti (CJB) Bijeljina Dragomir Perić izjavio je Srni da je sinoć oko 21.00 sati u mjestu Glavičice, opština Bijeljina, u dvorištu porodične kuće došlo do svađe između S.M. (83) i njegovog sina S.M. (58), nakon čega je otac otišao u kuću, uzeo pušku kratež M-48 i pucao u sina, koga je pogodio u predjelu grudi.

On je dodao da je S. M. preminuo tokom transporta u bolnicu, koji su organizovale komšije, dok je policija uhapsila napadača, koji će nakon provedene kriminalističke obrade u toku dana biti predat Okružnom tužilaštvu Bijeljina na dalje postupanje.

Pripadnici kriminalističke policije CJB Bijeljina izvršili su uviđaj, tokom kojeg je pronađena puška kojom je izvršeno ubistvo. Po nalogu tužilaštva bit će izvršena obdukcija tijela.

110611009.jpg

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahronika/clanak/110611009

Pitam se kakav to izopačeni mentalni sklop i iz kog razloga može udarati minus na ove komentare. Saučešće porodici Milošević.
(ogi, 11. jun 2011 16:37)

Neverovatan broj ovakvih gore komentara je izašao na jednom portalu, sajtu.
Tamo sam poslao odgovor takvima zapitantima, ali nisu smeli da ga puste, prosudite i sami što ?

Svima vama koji ste vidim zgroženi minusima na komenare tipa : moje iskreno saučešće porodici toj i toj, pojedincu tom i tom, i komentara tipa:RIP i slične, pisac ovih redova redovno daje minuse, i ne samo ja kao što vidite.
Zašto to činim ? Zato, što je neukusno, totalno neprimereno davati takve iskrene boli uz saučešće osobama koje u životu nikada niste videli niti ih poznajete, sreli ih bar.Mogao bih da budem i oštriji u ovom komentaru, ali to neće proći ovde.
Mislim da je dobro da moderacija pusti ovo moje objašnjenje, obzirom da gro vas saosećajnih mislite da ovde minuse klikću ludaci, a ne normalci, koji za razliku od vas se potpisujem rodjenim imenom i prezimenom.
Moj komentar na ovu temu nije sinoć prošao, samo zato što umesto saučešća sam ovu tragediju komentarisao fenomenološki. Eto, nadam se da će zapitanti zašto minisu na neke komentare,shvatiti da ima nas koji malo doblje mislimo i imamo šta da kažemo čak kad je situacija za zanemeti kao ova, ali ovde se nstvarna zanemelost ne može videti.

Pitam se kakav to izopačeni mentalni sklop i iz kog razloga može udarati minus na ove komentare. Saučešće porodici Milošević.

Tamo sam poslao odgovor takvima zapitantima, ali nisu smeli da ga puste, prosudite i sami što ?

Svima vama koji ste vidim zgroženi minusima na komenare tipa : moje iskreno saučešće porodici toj i toj, pojedincu tom i tom, i komentara tipa:RIP i slične, pisac ovih redova redovno daje minuse, i ne samo ja kao što vidite.
Zašto to činim ? Zato, što je neukusno, totalno neprimereno davati takve iskrene boli uz saučešće osobama koje u životu nikada niste videli niti ih poznajete, sreli ih bar.Mogao bih da budem i oštriji u ovom komentaru, ali to neće proći ovde.
Mislim da je dobro da moderacija pusti ovo moje objašnjenje, obzirom da gro vas saosećajnih mislite da ovde minuse klikću ludaci, a ne normalci, koji za razliku od vas se potpisujem rodjenim imenom i prezimenom.
Moj komentar na ovu temu nije sinoć prošao, samo zato što umesto saučešća sam ovu tragediju komentarisao fenomenološki. Eto, nadam se da će zapitanti zašto minisu na neke komentare,shvatiti da ima nas koji malo doblje mislimo i imamo šta da kažemo čak kad je situacija za zanemeti kao ova, ali ovde se nstvarna zanemelost ne može videti.

Саво Милошевић је бивши репрезентативац Србије, добар човек и патриота који нас је добро представљао и тиме задужио.

Здрав је разум, основна култура и човечност изразити саучешће са његовом трагедијом.

najgore po meni jeste činjenica da sam ovu vest video na fejsbooko ali me je zaprepastilo to što su neki Like-ovali tu vest misliiim ... idioti

Back