Pitam se kakav to izopačeni mentalni sklop i iz kog razloga može udarati minus na ove komentare. Saučešće porodici Milošević.
(ogi, 11. jun 2011 16:37)
Neverovatan broj ovakvih gore komentara je izašao na jednom portalu, sajtu.
Tamo sam poslao odgovor takvima zapitantima, ali nisu smeli da ga puste, prosudite i sami što ?
Svima vama koji ste vidim zgroženi minusima na komenare tipa : moje iskreno saučešće porodici toj i toj, pojedincu tom i tom, i komentara tipa:RIP i slične, pisac ovih redova redovno daje minuse, i ne samo ja kao što vidite.
Zašto to činim ? Zato, što je neukusno, totalno neprimereno davati takve iskrene boli uz saučešće osobama koje u životu nikada niste videli niti ih poznajete, sreli ih bar.Mogao bih da budem i oštriji u ovom komentaru, ali to neće proći ovde.
Mislim da je dobro da moderacija pusti ovo moje objašnjenje, obzirom da gro vas saosećajnih mislite da ovde minuse klikću ludaci, a ne normalci, koji za razliku od vas se potpisujem rodjenim imenom i prezimenom.
Moj komentar na ovu temu nije sinoć prošao, samo zato što umesto saučešća sam ovu tragediju komentarisao fenomenološki. Eto, nadam se da će zapitanti zašto minisu na neke komentare,shvatiti da ima nas koji malo doblje mislimo i imamo šta da kažemo čak kad je situacija za zanemeti kao ova, ali ovde se nstvarna zanemelost ne može videti.