Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 43.139
Dobro, jel imaš neki čvrsti dokaz?Ti isto lupetaš. Zvao se Šime a ne Duje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, jel imaš neki čvrsti dokaz?Ti isto lupetaš. Zvao se Šime a ne Duje.
Možda ima neki čvrst ali nije dokazDobro, jel imaš neki čvrsti dokaz?
Od kud tebi ideja da se zvao Duje? di si to čuo?Dobro, jel imaš neki čvrsti dokaz?
I ja sam našao onaj clanak u Slobodnoj Dalmaciji. To o Duji je pisalo na jednom srpskom portalu koji je demantirao pisanje drugih novina i portala u Srbiji o djedu cetniku.Od kud tebi ideja da se zvao Duje? di si to čuo?
Koji članak si ti našao? daj linkI jasan našao onaj clajak u Slobodnoj Dalmaciji. To o Duhu je pisalo
https://srbin.info/sport/saznajemo-...dedi-cetniku-nije-radovan-evo-ko-je/?lang=latKoji članak si ti našao? daj link
Pa jesi pročitao izveštaj hrvatsko lista kamenjar, postavio sam na temi. Cetnici hrvati u dalmacijiJa sam iz Dalmacije pa ne znam niti jednog Hrvata Dalmatinca koji je bio u četnicima. Podjela među Hrvatima u Dalmaciji za vrime drugog svjetskog rata je bila primorje to jest obala i otoci (ostrva) uglavnom partizani a unutrašnjost Dalmacije odnosno dolina Neretve, Dalmatinska zagora, Ravni kotari, Bukovica većinom ustaše.
javilo slobodno dalamcijoDuje, kakav Radovan.
javilo slobodno dalamcijo![]()
хрват јес ти то нешто реко ?Gle ovog klaunaA ovaj članak objavljen u Informeru i Kuriru mu je pouzdan, oni su baš poznati po istini
Samo u Splitu imaš 300 Ivaniševića i tu su preko 350 godina. Niti je Radovan Ivanišević Srbin, niti je Radovan Goranov djed.
Članak o hrvatskim četnicima ima smila i tu ima istine, ali žutoj štampi je više u interesu laganje o "djedu Gorana Ivaniševića".
хрват јес ти то нешто реко ?
ево ти одговор :