Deda Gorana Ivaniševića bio Srbin i četnički vojvoda blizak Draži!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja sam iz Dalmacije pa ne znam niti jednog Hrvata Dalmatinca koji je bio u četnicima. Podjela među Hrvatima u Dalmaciji za vrime drugog svjetskog rata je bila primorje to jest obala i otoci (ostrva) uglavnom partizani a unutrašnjost Dalmacije odnosno dolina Neretve, Dalmatinska zagora, Ravni kotari, Bukovica većinom ustaše.
Pa jesi pročitao izveštaj hrvatsko lista kamenjar, postavio sam na temi. Cetnici hrvati u dalmaciji

javilo slobodno dalamcijo :rotf:

Gle ovog klauna :lol: A ovaj članak objavljen u Informeru i Kuriru mu je pouzdan, oni su baš poznati po istini:hahaha: Samo u Splitu imaš 300 Ivaniševića i tu su preko 350 godina. Niti je Radovan Ivanišević iz Splita, niti je Radovan Goranov djed.

Članak o hrvatskim četnicima ima smila i tu ima istine, ali žutoj štampi je više u interesu laganje o "djedu Gorana Ivaniševića".

Gle ovog klauna :lol: A ovaj članak objavljen u Informeru i Kuriru mu je pouzdan, oni su baš poznati po istini:hahaha: Samo u Splitu imaš 300 Ivaniševića i tu su preko 350 godina. Niti je Radovan Ivanišević Srbin, niti je Radovan Goranov djed.

Članak o hrvatskim četnicima ima smila i tu ima istine, ali žutoj štampi je više u interesu laganje o "djedu Gorana Ivaniševića".
хрват јес ти то нешто реко ?
ево ти одговор :

хрват јес ти то нешто реко ?
ево ти одговор :

RDT_20250121_1658058654661707605418095.jpg

Nešto si rekao, srbin?
Informer:hahaha:

Back