Pa ne znam da li imaju visi prag bola, danasnja kultura, pogotovu internet pokusava da napravi toliko razlicitosti izmedju m i z i to ponajvise na trivijalnim stvarima, dok pokusava da sakrija esencijalne, kao da cemo da postavimo nekog muskarca i zenu na stoliuc, prikljucimo im bradavice na struju i gledamo ko ce prvi dreknuti. Cemu? Sta cemo saznati iz toga? Na protiv, to idenje niz dlaku moze da buide lose. Reci nekoj osobi da po polonoj osnovi ima visi prag bola. Izvoli bejbe, s obzirom da imas visi prag, dohvati ti onu vrelu serpu, ja ne mogu, ja odvrcem sijalice (cekam da se ladne prvo).
Jednostavno smo istrenirani na razlicite nacine a to je i delom kulturoloske prirode. A opet imas i individue koje imaju razlicite pragove boli. Ja na pr umem da izdrzim podosta fizicku bol, ali ne znaci da me ne boli. Kazu da je pesak u bubregu navodno jedan od najjacih ficikih bolova, neki cak kazu i jaci od porodjaja. Ja ne verujem u to, imao sam to i jednostavno je vrsta suspenzivne boli. Preuzme ti telo kada dodje napad i ne mozes da se pomeras dok malo ne pusti. Tip bola je intenzivno trnjenje, poput hiljadu iglica kao da ti se odjednom naslo u unutrasnjem organu. Ima dosta ljudi koji su imali taj problem, valjda i zbog lose pijace vode u Srbiji koju smo do skora hvaliil. Cevi su u pitanju.
Depilacija, na pr grudnog dela je vruc osecaj i psihicki je zeznut jer je kao da ti je neko otkinuo kozu s tog dela. Gori ti sve. I kad skapiras da nije, onda je i intenzitet bola manji. Ipak, muskarci mahom imaju guscu dlaku i jacu.
Pitaj. Otvori temu o tome, sto da ne. S tim sto ces vrv dobiti najvise sarkasticne provokacije: Provokacija na macoizam. Iako nisu iskrene u tome, osim ako te ne mrzi da kopas dublje.
A i svede se na individuu. Nekim zenama je jednostavno dovoljno da se grle tokom seksa, dok neke zene vole da eksperimentisu i da se slobodnije upustaju u avanturu.