- Poruka
- 68.384
haha p kad turate njuskice u svadjicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Boga mi, ti ces bas da gladujes.no pusi for ju bojz, ju on ignor. Na dijeti ste
no pusi for ju bojz, ju on ignor. Na dijeti ste
Ma cita i smeje se, i razmislja kako da odgovori.ma žela bre kakav ignor ima sve da čita što napišemo ovo je fora![]()
Ma cita i smeje se, i razmislja kako da odgovori.
Onda na popravni.Meni se Bird zapravo dopada neko vreme, osetio sam neku energiju kod nje, kako se pojavi dobijem onu toplinu u grudima jer mi deluje da je skroz cool devojka, znas ono kad ti se osmeh sam izmami na licu u prisustvu posebne osobe, samo sam ja dileja i onda reagujem bas burno na takva osecanja. No nema veze, boze moj, zivot ide dalje.
Ne umem da odreagujem, pogotovu ako su intenzivnija osecanja. Nema tu popravnog.Onda na popravni.
Meni se Bird zapravo dopada neko vreme, osetio sam neku energiju kod nje, kako se pojavi dobijem onu toplinu u grudima jer mi deluje da je skroz cool devojka, znas ono kad ti se osmeh sam izmami na licu u prisustvu posebne osobe, samo sam ja dileja i onda reagujem bas burno na takva osecanja. No nema veze, boze moj, zivot ide dalje.
Ma ja sam kriv, rekao sam joj ruzne stvari.i meni tako isto gotivna je ono baš baš nego mi sad nije jasno oko čega je raspravka ispala? da zagledam malo bolje
Pa da, sad se vadite. Nista, onda idem samo ja na ignore.Ma ja sam kriv, rekao sam joj ruzne stvari.
Nisi samo ti, i ja sam.Pa da, sad se vadite. Nista, onda idem samo ja na ignore.
Ma ja sam kriv, rekao sam joj ruzne stvari.
a pustis ad vise, posle karanja nema kajanja, popij ignor ko musko jbte.e sad sam ispratio - ja zato izbegavam da neke stvari napišem mislim i ovako jel me bude blam ali onda me izvuku za tastaturu i ode sve u propast![]()
Pa da, sad se vadite. Nista, onda idem samo ja na ignore.
Nekada je Testor pravio plasticni model tog broda. Dobijes u kutiji gornju i donju polovinuE pitah te pre to je navigatorov let, do jaja film, obozavao sam ga kao klinac. Dojaja dizajn. Imali smo one kalupe za kolace takvog oblika i igrao sam se njima wiijuu wushhhhh
a pustis ad vise, posle karanja nema kajanja, popij ignor ko musko jbte.
Da je mi lepo zamolimo da nam oprosti?i ja tkdj
ma će dodje ona samo dok se odljuti
Bavio se modeliranjem?Nekada je Testor pravio plasticni model tog broda. Dobijes u kutiji gornju i donju polovinui to je to. Film je mnogo dobar.
Kako da ne. Bila mi je puna soba modela aviona. Necu nikada da zaboravim kada sam ubedio kevu da donese B1B u 1/48. Kutija 1 metar. Nije htela da stavi u prtljag da ne slome. Jedan od putnika joj je rekao..."Zasto se gospodjo patite u avionu kada imate svoj"Bavio se modeliranjem?
ovaj brzi omaz- render sam uradio pre par godKako da ne. Bila mi je puna soba modela aviona. Necu nikada da zaboravim kada sam ubedio kevu da donese B1B u 1/48. Kutija 1 metar. Nije htela da stavi u prtljag da ne slome. Jedan od putnika joj je rekao..."Zasto se gospodjo patite u avionu kada imate svoj"![]()
Da je mi lepo zamolimo da nam oprosti?