Moderna Pevacica
Elita
- Poruka
- 15.991
Izasla sam sinoc u jedan klub sa nekim poznanicima. Bilo je ok, ali mi je zapao za oko decko, koji je djuskao. I to je zesce igrao. Sta mislite o takvim momcima? Pre svega devojke, ali i momci.
Ne mislim nista...Izasla sam sinoc u jedan klub sa nekim poznanicima. Bilo je ok, ali mi je zapao za oko decko, koji je djuskao. I to je zesce igrao. Sta mislite o takvim momcima? Pre svega devojke, ali i momci.
Ne mislim nista...
Evo javlja se blentavi stub... Sta vredi da igram kad ne znam da igram.a ne ko blentavi stub da stoji i nepomera se celo veče)
O muskarcima ne mislim nista... Nisam ja od te fele...
Ne verujem ti da ti ne mislis nista.
Zato mozes da stepujes u mestu i bas te zabole...Evo javlja se blentavi stub... Sta vredi da igram kad ne znam da igram.
Ja stavim ruke u dzepove i malo mrdam glavom, eventualno ponekad me ponese pa i nogu pomerim ali da pokusam nesto ozbiljnije delovalo bi komicno.
Svaka cast onima koji umeju da se vesele
Ajde, neka bude... Samo nemoj da nacinjemo temu o pederima...Taman se niko nije setio jedno nedelju dve...kakve veze ima, i ja mogu da kazem da je neka riba prelepa pa ni ja nisam lezbejka..![]()
htela sam da se nasalim, pa da se ne naljutis obrisala, znam da si siguran.Ajde, neka bude... Samo nemoj da nacinjemo temu o pederima...Taman se niko nije setio jedno nedelju dve...
P.S. Ne menjaj post...![]()
Zdravo blentavi stube, ja sam Brajan KoenEvo javlja se blentavi stub... Sta vredi da igram kad ne znam da igram.
Ja stavim ruke u dzepove i malo mrdam glavom, eventualno ponekad me ponese pa i nogu pomerim ali da pokusam nesto ozbiljnije delovalo bi komicno.
Svaka cast onima koji umeju da se vesele
Ne ljutim se ja, ne brini... Na dame nikada...htela sam da se nasalim, pa da se ne naljutis obrisala, znam da si siguran.![]()
Mislim da je jadnik. Ima neki problem, pa ga leci vestinom. To ti je uze strucno sociolosko misljenjeIzasla sam sinoc u jedan klub sa nekim poznanicima. Bilo je ok, ali mi je zapao za oko decko, koji je djuskao. I to je zesce igrao. Sta mislite o takvim momcima? Pre svega devojke, ali i momci.
da je cool sto dobro djuska..valjdaIzasla sam sinoc u jedan klub sa nekim poznanicima. Bilo je ok, ali mi je zapao za oko decko, koji je djuskao. I to je zesce igrao. Sta mislite o takvim momcima? Pre svega devojke, ali i momci.
Ako eXpert kaze...Mislim da je jadnik. Ima neki problem, pa ga leci vestinom. To ti je uze strucno sociolosko misljenje![]()
Experientia magistra vitae est.Ako eXpert kaze...![]()
Pa nisam uplašen, samo kažemZa ove homo - upalsene. Ne igra sa nekim, nego sam djuska.
Pa ti si oralno obrazovana, svaka čast.Experientia magistra vitae est.
Izleti se nekada ovako, pa se oda... opasna je PevačicaPa ti si oralno obrazovana, svaka čast.