Dečje razglednice

To kad je dete bolesno pa trebaju pare za operaciju to je vec nesto drugo.
Onda novac mnogo znaci.
Takvih akcija ima u novinama koliko hoces.A i ja sam hteo da pokrenem takvu akciju na svom sajtu cak sam i kontaktirao jednu samohranu majku deteta obolelog od paralize, ali posle je se izgubio kontakt (sa njene strane) a moj sajt se vise ne azurira tako da je to sve ostalo na tome.
Mada jednog dana ubacicu takvu akciju na neki drugi sajt.
pozz

Vidiš, kada bi bilo neke etike i kad se ne bi zloupotrebljavalo (čak i u humanitarnim organizacijama postoje osobe koje vide da mogu da odnesu kući bar litar ulja a kamoli nešto više) ne bi slali tu decu na ulice...
Kao prosjake...

Ajmo poslanici...
Kad sam mogao od svoje bede da izdvojim, možete i vi od one kinte (da ne biste bili skloni korupciji dok je narod ostao sklon)

Dlakava_Strvina:
Vidiš, kada bi bilo neke etike i kad se ne bi zloupotrebljavalo (čak i u humanitarnim organizacijama postoje osobe koje vide da mogu da odnesu kući bar litar ulja a kamoli nešto više) ne bi slali tu decu na ulice...
Kao prosjake...

Ajmo poslanici...
Kad sam mogao od svoje bede da izdvojim, možete i vi od one kinte (da ne biste bili skloni korupciji dok je narod ostao sklon)
dlakavi nije obavezno to sto tvrdis - u nekim situacijama "oni" ni ne znaju da takva deca uopste negde postoje, i ne salju jih oni... ta deca su ponekad u fazi kad shvate da sama moraju da brinu o sebi, pa sama smisle nacin kako si izboljsati zivot... ja im skidam kapu...

blondi:
dlakavi nije obavezno to sto tvrdis - u nekim situacijama "oni" ni ne znaju da takva deca uopste negde postoje, i ne salju jih oni... ta deca su ponekad u fazi kad shvate da sama moraju da brinu o sebi, pa sama smisle nacin kako si izboljsati zivot... ja im skidam kapu...

Ja i moja nesrećna zagrada...
Ovo jeste organizovano od te ustanove.
I to je ok.
Nego, poneko se nadje pametan od onih koji rade u takvim ustanovama.
Ponavljam da me je užasnuo onaj članak u novinama gde je upravnik "častio" ručkom nekog političara da bi se "zamazala" incidentna situacija.

Dalje, ovde razvoze hendikepiranu decu autobusom, ali ih puste same da prelaze ulicu kada ih izvedu iz autobusa...
Pa sad ...

Back