Dečiji biseri

Gledamo neku emisiju na TV-u i prikazuju golu mušku bebu.
'' Šta je to bebi između nogu?'' pita moja ćera.
'' To je piša, tu dečaci piške....'' objašnjavam ja i pravim razliku između dečaka i devojčica, i sve nekako na finjaka, biram rečikad ona pita mog muža
'' Tata jesi li i ti to imao?''
Prošlo vreme.

5604700_ori.jpg

Dobio je pištolj u paketiću i rekao: "Sad ću da ubijem Djeda Mraza".

"Kakva si ti majka, stalno pereš moju odjeću".

Sada je već veliki. Ima deset godina. Prije neki dan je nazvao tatu da mu saopšti da ga boli srce i stomak. Pošto je tata bio u gužvi, rekao mi je da ga nazovem. Razgovor ide ovako:
Ja: Miko, šta te boli
On: Ništa
Ja: Ali tata mi je nešto spomenuo
On: Pa boljelo me je srce i stomak, ali mi je pomogao moj medo, stavio sam ga na vrat i sve me je prošlo.

:lol:
:cmok: za pametne djecove! :)

Ja sedim čitam čitam i plačem od smeha!!!!!!!!
Pa reko` da se priključim.

Imam sestrića Vuka star je 2 godine i 4 meseca koji baš juče nije hteo da spava.
JA: Pa što ne spavaš nećeš da porasteš.
Vuk:Ne mozem umorio sam se.
JA:Od čega?
Vuk:Boli me tomac.
JA:Što te boli?
Vuk: Pojeo šam baku i Crvenkapu i tri.............svinje(praseta)

:lol: :heart:

Evo današnje provale
Zadržala sam se na poslu, sve je u redu ali treba uključiti mašinu za sušenje veša. Najstarija kćerka zna, ali uči pa neće. Srednja je zainteresovana da je uključi, ali ne zna. Traži instrukcije. Petlja se sin (on je najmlađi).
Kaže: To je bar lako. Staviš prašak za sušenje veša i uključiš na dugme.
Srednja kćerka ga uz smijeh šalje da pronađe prašak za sušenje veša, on ode i kaže: Nema ga, mama ga nije kupila.

:hahaha:hahaha laso
sala na stranu ovde ima da se kupi uzica za dijecu...ja kad sam to vidjela najezila sam se,ma reko ko ce to da kupi i da koristi...
dok jednog dana nisam vidjela idu baka i mama i dijete od jedno god.dana vode na uzici ko psa...:eek:
joj doslo mi da ja njih dve svezem pa malo prosetam okolo pa da im stavim i brnjice..:evil:

Evo današnje provale
Zadržala sam se na poslu, sve je u redu ali treba uključiti mašinu za sušenje veša. Najstarija kćerka zna, ali uči pa neće. Srednja je zainteresovana da je uključi, ali ne zna. Traži instrukcije. Petlja se sin (on je najmlađi).
Kaže: To je bar lako. Staviš prašak za sušenje veša i uključiš na dugme.
Srednja kćerka ga uz smijeh šalje da pronađe prašak za sušenje veša, on ode i kaže: Nema ga, mama ga nije kupila.

joj al su zle :hahaha::hahaha::hahaha: ...

Back