Dečiji biseri

pazarka hvala na ovolikim komplimentima...:rumenko:zaista prija...i ovaj moj vrag šalje jedan poljubac za tebe...a radimo na tome da dobije batu ili seku...:lol:

ja necu samo jedan hocu jos:cmok:........salim se,izljubi i ti njega punoooooo punoooo..
ja inace nemam bebu,pisem na temi vantelesne oplodnje ...........ali morala sam da napisem da imas najlepsu bebu na svetu...............mozes li da rodis meni jedno ovako:lol::zper:

i nemoj da prestajes da ga ljubis:D:D:D:D

ej micimacko jeli problem da stavim njegovu sliku na temi vantelesne oplodnje????pisala sam im za njega,i hoce da vide tog lepotana koji me je toliko odusevio..........ili jos bolje stavi ti da ne bih dobila ban............inace na toj temi je slavlje ,jer je jedna forumasica sa te teme rodila malog djordja pa smo presrecne:D.......milion poljubaca za malenog,a i za tebe kad si ga takvog rodila:heart:

img0020ptb.jpg

Evo da se i ja malo ovde ukljucim i ispricam sta se meni dogodolp kada mi je sincic bio mali- jedno dve godine.
Kupamo se mi na moru a on me stalno pita:"Mama zasto zubi sami zvacu?" Ja nekoliko trenutaka nisam razumela o cemu se radi dok nisam shvatila da jadno dete cvokoce. Sta ce te mlada mama.

Sestrica 5 godinica :heart:

- Tanjice , ja jedem samo frikovni ( frikom ) sladoled :lol:

Setam je gradom i diplomata krece izlaganje:
Znas, Tanjice , gledala sam jednu emisiju sa devojcicama i tu sam svasta cula.. ;) ( Mislim da prica o Kefalici)
- Sta si cula?
- Pa neka devojcica je tu rekla da je politika kad neko nesto prica nerazumljivo, a ja mislim da je to kad tata pusti vesti :lol:
- Pogodila si ! :lol:
- I bilo je pitanje tu u tom kvizu -sta je to sestra .. :whistling:
- I?
- I... (dramska pauza) Ja mislim da je sestra najbolja i da se najvise voli kad ona nesto kupi svojoj sestrici.. Npr .. :ceka: Ovu lutku ( i lepi se za odredjeni izlog sa lutkom) :flert:

:cmok:

Ovo je ubedljivo najjača tema! Evo i moj skromni doprinos. Sretnem komšinicu sa klincem od 2 ipo godine i ona ga pita: Reci teti šta će tvoja cura imati kad porasteš? A on ko iz topa: Tanga gaće! I baš me briga ako grebu!:lol:

Moja sestricina,2 godine.....baka je uspavljuje,a njoj se ne spava:

Baka: Nina,`hajde na spavanje
Nina: Evo...
Baka: Lezi na krevet...
Nina: A jel moram?
Baka: Moras!
Nina: A ciji je to krevet?
Baka: Moj....evo ti jastuk...
Nina: A ciji je to jastuk?
Baka: Pa znas valjda da je tvoj...
Nina: A ko mi ga je kupio?
Baka: Pa ja.
Nina: A gde si kupila???:lol::lol::lol:

Mrvica mala.....sve bi da zna....:D

Ili:

Komsinica: Nina,sta ti radi mama?
Nina: Nista,boli je beba....(trudna je):hahaha:

Iliti:

Nina: Tata,ti si konj.Jel` da da si ti konj?
Tata: Jesam,Nina,i to veliki...:rotf:

A moj mali komsija Milos,sada krece u 1. razred.Otisao je do prodavnice (njegovi roditelji imaju butike u lokalu pored kuce,a i prodaju pilice),i pokaze na jednu igracku:

Milos: Daj mi to.
Prodavacica (Sofija):Ne mogu,Milose...
Milos: Daj mi!
Sofija:Ne mogu,to je skupo...
Milos:Koliko skupo?
Sofija(ne zna kako da mu objasni):Pa,to ti je kao dva pileta po dva kila....
Milos: Sad cu da se vratim....
I otisao je do svoje mame i rekao joj da Sofija trazi dva pileta po dva kila.A majka,misleci da je stvarno,spremi ta dva pileta,i da mu da joj odnese.Kada joj je odneo,rekao je:
Milos:Evo ti dva pileta po dva kila,a sad mi daj taj brod! :hahaha:

A moj mali komsija Milos,sada krece u 1. razred.Otisao je do prodavnice (njegovi roditelji imaju butike u lokalu pored kuce,a i prodaju pilice),i pokaze na jednu igracku:

Milos: Daj mi to.
Prodavacica (Sofija):Ne mogu,Milose...
Milos: Daj mi!
Sofija:Ne mogu,to je skupo...
Milos:Koliko skupo?
Sofija(ne zna kako da mu objasni):Pa,to ti je kao dva pileta po dva kila....
Milos: Sad cu da se vratim....
I otisao je do svoje mame i rekao joj da Sofija trazi dva pileta po dva kila.A majka,misleci da je stvarno,spremi ta dva pileta,i da mu da joj odnese.Kada joj je odneo,rekao je:
Milos:Evo ti dva pileta po dva kila,a sad mi daj taj brod! :hahaha:

рођени трговац, нема шта :)

Back