Дечија тајна

Једини смисао животу дају деца. Дакле, децу рађаш, негујеш, одгајаш, васпитаваш... исл. да би теби живот имао смисла. Онда, када деца одрасту, она имају децу, тако да сада живот почиње за њих да има смисла. И тако њихова деца...даље, и тако до бесконачности. :)

ОДГОВОР: децу треба рађати ради себе (тј. децу ко је6е!:mrgreen:). Да би теби било занимљиво у животу. Јер деца су једина та која дају смисао животу (родитеља). Онда, када она буду родитељи, она ће имати децу и од њих видети свој смисао. И тако даље редом...што значи, да они који немају децу или одлуче да их немају, не дугују никоме ништа.

Јер дуг који имамо од своје деце - није у ствари дуг, већ је то одавно зарађени кредит док смо ми били деца, плаћајући задовољство живота својим родитељима. :D

Дакле, док сте деца, немојте загорчавати живот војим родитељима, јер ћете тако умањити сами свој кредит! :mrgreen:

...nekako ispada da decu rađamo i po sebi vaspitavamo / obrađujemo , po sopstvenom liku , kako mi nebi nili poslednji kreteni u svom DNK rodu / lancu...kao ono , eto bože ima i gorih od nas ....tja....a tako sam hteo da budem bolji od svojih roditelja i tako sam želeo da moja deca budu bolja od mene !?...a ono , od sveka , postasmo samo radne biološke mašine , koje se razmnožavaju ...argatori u lancu razmnožavanja, koji se večno vrte u eksplatacinom dolapu. !

Poslednja izmena:

Back